Dit is het eerste jaar dat ik iets op mijn instagram aan Halloween doe en daarom neem ik deze producten en make-up looks mee naar mijn blog. Ik heb nog weinig tot geen verstand van SFX en ik vind het echt talent wat de meeste MUA’s op instagram hiermee kunnen maken. Ik kocht daarom een aantal basis producten om te oefenen.

 

SFX palette Revolution

Time for Halloween. Het Revolution SFX palette is een face paint palette met een metallic afwerking. Het palette bevat 12 verschillende kleuren en 10 kleuren daarvan hebben lichtreflecterende glitterdeeltjes erin voor een metallic effect. Je kunt de face paint gemakkelijk aanbrengen met een make-up kwast maar zelf heb ik hiervoor op de hobby afdeling bij de Action wat fijne kleine verfkwastjes gekocht. Het palette heb ik onder andere gebruikt bij mijn Quija bord look met het Deep dive palette van Revolution.

Het SFX face paint palette is vegan en cruelty free en onder andere te koop bij Boozyshop voor €6,95

 

halloweenhalloween halloweenhalloween

 

SFX white base face paint

Omdat ik een aantal looks in gedachten had waarbij mijn gezicht wit moest zijn wilde ik deze white face paint uitproberen. Met deze face paint heb je de ideale witte basis. Doordat de face paint goed gepigmenteerd is heb je weinig nodig voor een goede dekking. Je kunt heb product gebruiken door het aan te brengen met een foundation kwast of een make-up spons. Ik heb zelf een beautyblender hiervoor gebruikt en dit werkte heel goed.

De white base face paint is vegan en cruelty free en onder andere te koop bij Boozyshop voor €3,95

 

halloween

 

SFX fake blood

Ik heb vrij weinig met nep bloed  maar ik had wel een aantal looks waarvoor ik dit graag wilde gebruiken. Deze fake blood tube van Revolution zou op het lichaam en gezicht gebruikt kunnen worden (let op het kan wel vlekken achterlaten). Omdat de fake blood wat kleverig is lijkt het net op echt bloed. Je kunt het bloed bijvoorbeeld ook aanbrengen met een spuitje om een extra effect te krijgen!

De fake blood is vegan & cruelty free en onder andere bij Boozyshop te koop voor €3,95

 

halloween

 

Doe jij ook iets met halloween?

Benieuwd naar mijn looks? Bekijk dan zeker even mijn Instagram

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: