Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen

Happy Pics fotoshoot met Isabelle bij de Hema

Ik heb met Isabelle inmiddels regelmatig wat fotoshoots gedaan om een 0 – 12 maanden foto album te kunnen maken. Een fotoshoot daarvan was bij Happy Pics in de Hema. Isabelle heeft het onwijs naar haar zin gehad en in deze blog laat ik jullie de leuke resultaten van deze shoot zien. Lees je mee?

 

Happy Pics fotoshoot

Een fotoshoot laten doen bij Happy Pics is eigenlijk enorm gemakkelijk. In de agenda op de Happy Pics website kun je kijken wanneer er iemand van Happy Pics bij jou in de buurt staat. Dit kan bijvoorbeeld bij de Etos, de AH of de Hema zijn maar ook op een tiental andere locaties. Het makkelijke hieraan is dat het gemakkelijk te combineren is tijdens het shoppen of de boodschappen doen.

Je kunt digitaal een afspraak maken maar het is ook eenvoudig om binnen te lopen. Voor een leuk bedrag van maar €2,50 worden er een aantal leuke foto’s gemaakt waarvan er 1 geprinte foto gratis bij zit. Op de afhaaldag kun je vervolgens vrijblijvend kiezen uit een aantal leuk geprijsde foto pakken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een heel luxe set welke op de afhaaldag maar €79,99 kost. Hiervoor krijg je 6 mini foto’s van 4 x 6, 3 mini posters van 18 x 24, 3 foto afdrukken van 13 x 18. Ook krijg je 1 poster van 20 x 30 en 1 poster van 30 x 30. Mocht je de foto’s ook digitaal willen is dit voor een extra prijs ook mogelijk.

 

Resultaat

Ik heb Isabelle haar shoot laten doen bij de Hema en was ’s ochtends met een afspraak van 9 uur de eerste. De fotografe was onwijs vriendelijk en ook hartstikke leuk met de omgang van Isabelle. Wat ik fijn vond is dat er heel veel verschillende dingen zijn gebruikt qua mandjes en kisten tot een grote speelgoedauto. Hierdoor heb je dus eigenlijk onwijs veel variatie en uiteindelijk een leuke selectie naar smaak uit te kiezen. Zoals je ook kunt zien vond Isabelle de fotoshoot enorm leuk om te doen en zijn het zeker Happy Pics geworden!

 

Happy PicsHappy Pics Happy Pics

 

Heb jij weleens een fotoshoot gedaan met jouw kleintje?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: