Wanneer je op zoek bent naar een goedwerkend product met natuurlijke ingrediënten zoek ik tegenwoordig veel bij het merk Teaology. Sinds ik kennis heb mogen maken met het werk heb ik al een aantal producten welke ik telkens weer opnieuw koop. Ook deze happy skin balm word aan dat lijstje toegevoegd.

 

Happy skin beauty balm

Toevallig had ik laatst mijn Teaology Matcha cream opgemaakt. Hier heb ik erg lang mee gedaan omdat ik telkens een klein spateltje per dag gebruikte. Ik was daarom ook enorm blij met een nieuw gezichtsproduct van Teaology. De Teaology happy skin bevat onder andere 60%  blauwe theeinfusie, ceramiden en niacinamide. Je kunt de balm gebruiken op je gezicht, hals en oog-lip contouren. Daarnaast is het ook nog eens te gebruiken als 24 uurs crème, als masker en als primer voor je make-up.

De Teaology Happy skin bevat geen paraffine, parabenen, SLES, SLS, minerale oliën, synthetische kleurstoffen, formaldehyde, PEG en siliconen. Daarnaast is het ook nog eens Cruelty free & Vegan.

 

Happy Skin

 

Hot cloth

Bij de Happy skin zit een hot cloth welke je kunt gebruiken om de effecten van het product nog meer te versterken. Je kunt de hot cloth gebruiken voor het verwijderen van dode huidcellen en de microcirculatie te stimuleren. Dit doe je door eenvoudig de cloth langs de huid te wrijven. Ook kun je de hot cloth in combinatie gebruiken met de balm. Hiervoor doe je de hot cloth in warm water, dit leg je daarna even op de huid om je poriën te openen. Vervolgens breng je de happy skin balm aan en leg je daarna de vochtige cloth weer terug op het gezicht.

 

Happy Skin

 

Gebruik

Wanneer je de balm als masker gebruikt breng je het aan op een vooraf gereinigde huid en laat je het voor ca 10 minuten zitten. Belangrijk is om de restanten te verwijderen met de bijgeleverde cloth en niet afspoelt! Wanneer je de balm als crème of als primer gebruikt breng je het eenvoudig aan op het gezicht. Ik heb de balm vooral voor de laatste twee gebruikt. Wat ik merkte in het begin is dat je erg weinig nodig hebt. Mijn huid vond de balm ook erg fijn zowel voor de make-up als na de make-up. Wanneer ik een beetje een geïrriteerde huid had van meerdere make-up looks was dat eigenlijk gelijk weg met deze balm.

 

Happy Skin Happy Skin

 

Heb jij al eens iets van Teaology gebruikt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

5 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: