Eerlijk gezegd ben ik altijd al een slechte tandenpoetser geweest. Vroeger moest ik altijd al kokhalzen van een tandenborstel en bezoekjes bij de tandarts waren al helemaal dramatisch. Gelukkig is het in de jaren beter geworden en heb ik gelukkig ook nog steeds gezonde tanden. Ik was wel erg benieuwd om deze tabs uit te proberen in vergelijking met tandpasta. Lees je mee?

 

Happy tabs – fresh mint tandpasta tabletten

Er zijn twee verschillende soorten varianten Happy Tabs verkrijgbaar. De fresh mint variant is voor degene welke graag Fluoride willen gebruiken en de tweede variant waar ik zometeen hieronder over vertel is Fluoride vrij. Happy Tabs zijn erg gericht op gebruiksvriendelijkheid. Zo is de verpakking geheel plastic vrij, de tabs komen namelijk in een herbruikbare glazen pot. Hervullingen zijn eerdaags ook beschikbaar welke in een 90% gerecyclede kartonnen verpakking zitten. De ingrediënten van de tabs zijn allemaal vegan en gaan tandplak en gaatjes tegen. Een verpakking kost €8,95 en een duo verpakking met beide varianten kost €16,95.

 

Happy Tabs doneert bovendien 5% van de winst aan twee Nederlandse stichtingen welke zich inzetten tegen milieu problemen en sociale problemen. meer informatie vind je op hun eigen website op de YOUBRUSHWEDONATE pagina.

 

Happy tabsHappy tabs Happy tabs

 

Happy tabs – Mint charcoal tandpasta tabletten

Hierboven vertelde ik al even dat deze tweede variant met Mint charcoal Fluoride vrij is. Wel bevat het geactiveerde houtskool welke ervoor zorgt datje tanden witter blijven op een natuurlijke manier. Hoe gebruik je de Happy Tabs nou eigenlijk? Je gebruikt 1 tablet en kauwt deze kapot tussen je tanden. Hierna ga je poetsen met een goede vochtige tandenborstel waardoor het lekker gaat schuimen. En na 2 minuten poetsen heb je dan heerlijke schone tanden en een frisse adem. Easy as that!

Ik moet wel eerlijk zeggen dat het voor mij echt een uitdaging was om deze uit te gaan proberen. Daarom heb ik deze opdracht ook aangenomen. Ik haal mezelf vaak uit comfort zones en kan op deze manier wel een eerlijke mening geven wat ik van de producten vind.

 

Happy tabsHappy tabs Happy tabs

 

Naar welke variant zou jouw voorkeur uitgaan?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 Reacties

  1. Hoi Cecilia
    Het idee van tabs als tandpasta vind ik echt goed gevonden, geen geklieder meer en makkelijker op reis!
    Ik heb deze tabs nu een paar maanden in gebruik, ze bevallen me goed maar vind 1 tablet wel teveel schuimen dus ik breek ze door.
    Wat betreft de navulling die heb ik nog nergens kunnen vinden wat ik wel jammer vind want zo krijg je elke x een nieuw potje toegestuurd!

  2. Tandpasta is miss ook wel even gemakkelijk Te pakken. Hetzelfde voor een Shampoo en Shampoo bar. Maar voor veel plastic producten worden vervangingen gemaakt zoals deze happy tabs. De glazen potjes zijn herbruikbaar en navullingen komen in gerycyled Karton. Per huishouden zou het een hoop tubes plastic schelen. Zo een raar concept vind ik dat niet.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: