Hawaiian Tropic new suncare 2023

De zomer komt er weer aan en dan is wat extra aandacht aan een goede bescherming altijd wel fijn. Het merk Hawaiian Tropic gebruik ik al een aantal jaar en ook dit jaar ben ik benieuwd naar de nieuwe producten… Kom je gezellig meelezen?

 

Hawaiian Tropic – Facial Milk

Ik mocht twee producten van de Hawaiian Tropic new suncare collectie ontvangen. De eerste daarvan is de Mineral sunmilk voor het gezicht met een SPF 30. Dit is een heerlijke zonnebrand speciaal voor het gezicht. Ik vind dit persoonlijk altijd wel prettig omdat een gewone zonnebrand snel bij mijn ogen prikt en een speciaal voor het gezicht niet. De nieuwe sunmilk geeft de huid een heerlijke hydratatie naast de zonbescherming en het is zelfs geschikt voor elke huidtype. Bovendien bevat de sunmilk geen parabenen en geen chemische filters. Wat het wel bevat is een heerlijke geur! De verkoopwaarde van een 50 ml verpakking is €23,99.

 

Hawaiian Tropic new suncare

 

Hawaiian Tropic – Milk

Het tweede product wat ik heb ontvangen is de nieuwe Mineral Sunmilk maar dan voor het lichaam. Ik ben hier onwijs blij mee en ga beide producten ook meenemen op vakantie naar Italië eerdaags. Dit is perfect om deze hier ook gelijk te testen (uiteraard zal ik de blog daarna nog een kleine update geven!). De Mineral Sunmilk bevat ook een SPF van 30. De Mineral lijn is grotendeels gemaakt uit (vermalen) natuurlijke ingrediënten.

Wat verder nog fijn is aan de Mineral lijn is dat de sunmilk niet plakt aan de huid maar lekker goed uitsmeert. Het voelt licht aan op de huid en laat geen witte waas achter. Bovendien maakt de geur van onder Kokos, Kukui noten en botanicals het product helemaal af. Mijn ervaring met Hawaiian Tropic is eigenlijk bijna altijd wel goed geweest dus ik heb er zeker vertrouwen in dat deze Hawaiian Tropic new suncare producten weer erg goed gaan bevallen. De Mineral sunmilk heeft een verkoopwaarde van €30,99 voor een verpakking van 100 ml.

 

Hawaiian Tropic new suncare

 

Ben jij al bekend met de Hawaiian Tropic suncare?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.