Perfecter had deze blog niet getimed kunnen zijn. Want midden in de hittegolf is het nog belangrijker om je goed in te smeren. Ik probeerde een aantal producten van Hawaiian Tropic uit waaronder een zonnebrand, een tanning oil en een after sun body butter. Lees je mee?

 

Hawaiian tropic suncreen SPF 20

Het eerste Hawaiian tropic product is natuurlijk een zonnebrand welke een SPF van 20 bevat. Ik vind het eerlijk wel jammer dat deze variant er niet is in een factor 30 of zelfs een 50. Want vooral 50 heb ik wel nodig als ik op het meer ga suppen. De zonnebrand verder is wel erg fijn en bevat onder andere cocos en guave. Het is fijn dat het in een sprayvorm is zodat het snel en gemakkelijk is aan te brengen. Het smeert ook goed uit en bij regelmatig gebruikt beschermt het de huid ook goed. De Hawaiian tropic protective spray oil is te koop bij de Kruidvat voor €18,99 en momenteel in een 1 + 1 actie (ik weet niet tot wanneer!)

 

Hawaiian tropicHawaiian tropic

 

Hawaiian tropic tanning oil

Het tweede Hawaiian tropic product was een tanning oil. Belangrijk hierbij is om te weten dat het geen zonnefactor bevat!! De tanning oil is bedoeld om ervoor te zorgen dat je kleurtje langer en mooier blijft zitten en gebruik je samen in combinatie met een after sun. Voor mij een groot pluspunt dat het heerlijk naar cocos ruikt, waar ik toevallig echt van hou. Ik had eigenlijk wel verwacht dat de oil een kleurtje zou hebben maar het is gewoon een doorzichtige olie. Ik vind dat de olie fijn uitsmeert en dat het je huid onmiddellijk een bepaalde glow geeft welke je tan er nog meer uit laat komen. Dit is voor mij zeker wel een product wat ik opnieuw zou kopen. De Hawaiian tropic tanning oil kost bij de Kruidvat €16,99 en doet ook mee aan de 1 + 1 actie welke momenteel geld. Ik vind het best prijzig voor een tanning oil maar met deze actie vind ik het dan zeker zijn geld waard.

 

Hawaiian tropicHawaiian tropic

 

Hawaiian tropic after sun

Het laatste Hawaiian tropic product is de after sun body butter. Ook deze heeft een heerlijke cocos geur maar dan net wat frisser dan de bovenstaande tanning oil. Helaas ben ik toch een keertje verbrand tijdens het suppen en had ik deze after sun goed nodig. De pot is inmiddels ook bijna op haha! Ik vind het erg prettig dat het in een pot zit als eerste. Daarnaast smeert het erg fijn uit en is het ook wat dikker tov een after sun crème. Het biedt wel een directe verkoeling en trekt ook erg snel de huid in. Na twee dagen goed smeren was het ergste voorbij maar ik blijf het elke dag gebruiken nadat ik in de zon ben geweest. De Hawaiian tropic after sun body butter kost €15,99 bij de Kruidvat en doet ook mee aan de 1 + 1 actie welke momenteel geld.

 

Hawaiian tropicHawaiian tropic

 

Welke producten gebruik jij in de zon?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

4 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: