Haze palettes variant SAND van Huda Beauty

Volgens mij waren de Haze palettes vorig jaar al uitgekomen. Huda Beauty brengt alles bijna uit in drie varianten en de Haze palettes zijn dus ook in drie varianten uitgekomen. Dit zijn Sand, Purple & Khaki! Van alledrie komt er een aparte review op mijn blog. Kom je de eerste alvast meelezen?

 

Haze palettes – Sand

De eerste van de Haze palettes is de Sand variant. Dit is eigenlijk een vrij neutrale/nude variant voor de dagelijkse make-up looks. Het palette bevat 5 matte kleuren en 4 shimmers. Met deze verhouding ben ik eigenlijk wel erg blij, want meer matte kleuren kun je altijd meer kanten op. Het fijne aan deze kleine Huda Beauty palettes is dat ze altijd erg compact zijn om mee onderweg te nemen. De palettes bevatten bijna altijd wel alles wat je nodig heb voor een mooie make-up look en bevatten ook altijd een handige en mooie spiegel. Bovendien zijn de palettes ook erg stevig en van goede kwaliteit. De palettes zijn onder andere te koop bij The Beauty Editor voor €26,- per stuk.

 

Haze palettesHaze palettes Haze palettesHaze palettes

 

Swatches

Wederom bevat dit palette ook weer geen namen dus ik noem de eerste rij gewoon rij A met de kleuren A1, A2 en A3. De tweede rij bevat de kleuren B1, B2 en B3 en de derde rij bevat de kleuren C1, C2 en C3. Over de swatches ben ik eigenlijk gewoon weer tevreden en daarom blijf ik de Huda palettes ook eigenlijk weer kopen. De kleuren swatchen erg gemakkelijk en zien er ook weer goed gepigmenteerd uit.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren A3 (matte), B2 (matte), B3 (matte), C1 (matte) en C3 (matte) gebruikt. Ik ben erg blij met hoe zacht de look geworden is. De kleuren blenden erg gemakkelijk en waren ook goed gepigmenteerd.

 

Haze palettesHaze palettes

 

Voor mijn tweede make-up look heb ik een cut crease met shimmers gemaakt. Mijn ogen zijn hier een beetje geïrriteerd omdat mijn nepwimpers aan deze kant niet wilde plakken. Omdat ik het zonde vond van mijn gemaakte look ben ik doorgegaan tot ze wel plakten haha. Dit was denk ik na 6 keer! Maar goed voor deze look heb ik de kleuren C1 (matte), C3 (matte), B1 (shimmer) en A1 (shimmer) gebruikt. Het is niet mijn favoriete cut crease look maar over het algemeen ben ik er best tevreden over.

 

 

Van de nieuwe Huda Beauty Haze palettes vind ik de Sand variant wellicht een beetje op het nude light palette lijken. Toch ben ik wel erg blij met het palette omdat zulke kleuren voor dagelijkse make-up looks best snel pan kunnen gaan. Ik zou het palette dan ook zeker aanraden!

 

Haze palettesHaze palettes

 

Wat vind jij van de ”Sand” variant?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.