Ik kreeg een ‘healtbooster’ binnen van natuurlijkpresteren, het begon wat ‘groen’. Wat ik er uit eindelijk van vond? Dat lees je hier!

 

Een healtbooster van Natuurlijkpresteren dus. Een healtboost green juice, om precies ze zijn, met tarwegras, probiotics, acerola & spirulina.

Dat kan ik, als moeder van 2, met werk en alles daar om heen, wel gebruiken. Ik heb dit overigens nog nooit geprobeerd in poeder vorm. Natuurlijk wel de nodige vitamine pillen, zeker met mijn beide zwangerschappen, maar poedervorm nog niet.

 

So let’s try it out

Op het moment dat ik hem binnen kreeg was ik goed ziek. In mijn enthousiasme ben ik de ochtend, nadat ik het pakketje binnen kreeg, gelijk gaan ‘proeven/proberen’.

Tot mijn verbazing, trok ik de pot open, en was de poeder heel erg groen. Niet erg natuurlijk, maar ik had een roomkleurige, soort gebreide trui aan & ook daar zat groen op. Het verstuiven van de poeder was dus even wat minder leuk. Maargoed, groen dus, heel groen.

Let’s mix

Je kan het met water doen of met sap. Ik koos voor de vruchtensap, ik ben zelf abosluut geen water drinker.

Je kan 5 gram (halve maatschep) of 10 gram (hele maatschep) gebruiken. Dit mix je dan met 200 ml, in mijn geval, sap. Ik begon met 5 gram, gewoon om te beginnen. Ik weet niet of ik iets verkeerd deed, maar ik kreeg het in de sap niet ‘glad’ er bleven een soort van klontjes zitten. Misschien omdat het vers vruchtensap was? Ik weet het niet. De eerste keer, kreeg ik het in ieder geval niet weg.

De healtbooster heb ik toen een paar dagen laten staan, ik moest even zin maken om weer te beginnen. Ik heb het daarna met water geprobeerd, dit ging qua klonten een stuk beter. Maar even, die 200 ml water, of uberhaupt drinken in de ochtend, vind ik nogal een hap om weg te nemen. In de ochtend ben ik echt geen drinker óf eter. Ja heeel slecht, ik weet het, maar dan ben ik druk met de kids en vergeet ik dat simpel weg.

 

Werkte het?

Elke dag ging het stukje beter, of ik het echt lekker vind of vond? Mwa, niet geweldig, maar ook niet vies. Is het goed voor je? JA! Zou ik deze healtbooster aanraden, ja zeker, ik merk wel echt dat je lichaam een stukje lekkerder in z’n vel zit. Ik heb een beroep, waarbij ik hele dag sta (kapster), en met niet eten merk je dat wel, maar met deze booster gaat dat al stuk beter. En nee, het is geen eetvervanging, je moet gewoon eten. Maar in mijn geval werkt dit dus top. Je bent gewoon wat fitter, wat minder moe.

Je moet er even doorheen, want ik persoonlijk vind het drinken wat veel (omdat ik dit gewoon niet gewend ben) maar werkt wel. En we willen toch allemaal een gezond en fijn lichaam die de wereld aankan?!

Nieuwe voornemens van 2022? Gezondere voedingssupplementen nemen, en daar ben ik goed mee gestart, en jullie? Nemen jullie vitamine’s, of healtboosters zoals dit?

Nee? Heel gauw mee starten. Natuurlijkpresteren heeft namelijk nog veel meer natuurlijke voedingssupplementen. voor stress, slaap te kort, vitamine’s, algemene gezondheid & nog veel meer.

 

Cheers & op een gezond 2022!

Liefs, Nadine 

(Ik zie, of nouja jullie horen snel weer van me)

 

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: