Het is weer tijd voor een nieuwe DM Balea blog, mijn laatste bezoek in april heb ik weer super leuke (nieuwe) producten kunnen kopen. Het is en blijft gewoon een van mijn favoriete budget merken. En het goede nieuws is, ik ga eind mei op vakantie naar Oostenrijk en daar hebben ze ook een DM dus ben alweer een boodschappenlijstje aan het maken.

 

Balea Handsorbet perfect pink

Een groot deel van mijn boodschappenlijstje komt altijd door stand doordat ik de nieuwe producten tegenkom op hun instagram. Zo ook deze nieuwe lijn voor zachte handen. De naam doet zich zeker eer naar de geur is heerlijk exotisch en fris met een tint van grapefruit.

 

handsorbet

 

De handsorbet is gewoon dagelijks naar wens te gebruiken

Ik gebruik zelf meestal dagelijks een handcrème niet alleen voor droge handen maar ook voor de heerlijke geur en omdat ik het gewoon fijn vindt. Belangrijk met een handcrème vind ik dat het niet lang moet plakken achteraf of het liefst gewoon helemaal niet. Ook vind ik het lekker als de structuur niet te vettig is en het allerbelangrijkste is toch eigenlijk wel een lekker geurtje aan de handcrème. In de winter gebruik ik overigens altijd een andere handcrème van Balea speciaal tegen de kou, maar deze handcrème past gewoon perfect bij de warme zomerdagen.

 

handsorbet

 

Mijn man als medetester gebruiken

Mijn man begint het overigens wel fijn te vinden dat ik veel spulletjes aan het testen ben omdat ik dan toch ook altijd even aan hem vraag om het mee te gebruiken.  Over deze handsorbet perfect pink zijn wij beide erg tevreden. De geur is gewoon heerlijk. Helaas kan ik die niet via hier aan jullie doorgeven, maar geloof mij het is gewoon heerlijk! De handcrème trekt snel in zonder daarna een vettige of plakkerige structuur achter te laten.

 

handsorbethandsorbet

 

De tube is te koop in een makkelijke reisverpakking van 50ml of een grotere verpakking van 100ml bij de DM drogerie. Ik heb zelf de grote verpakking aangeschaft deze was €0,95,- Fan van DM producten? Lees dan ook zeker de dag en nachtcreme blog terug

11 Reacties

  1. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over Balea. Ik heb er zelf nog geen ervaring mee.

  2. Ik kan hem bijna ruiken, haha. Nog nooit een handcreme van Balea gebruikt, gaat op het lijstje voor de volgende DM-trip!

  3. Ik woon ook niet in de buurt bij de DM maar het is het zeker waard eens eentje op te zoeken en een leuk dagje of weekendje weg van te maken in Duitsland.

  4. Wat klinkt dit als een fijne crème! Haha wat tof dat je man meetest 😀 Mijne moet ik nog even zover krijgen hihi. Vind het al een prestatie van mezelf dat hij de foodblogs tot stand brengt ( ik doe alleen het fotowerk en type werk 😉 )

    Helaas komen we niet in de buurt van een DM, anders was ik allang een keer wezen shoppen daar denk ik zo hihi

  5. dat klinkt erg fijn. Helaas kan ik niet tegen handcreme’s door bepaalde ingrediënten die erin zitten, waardoor het alleen maar erger word 🙁

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: