Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare

Hegron relaxing clay en extra oxygen maskers

Voor deze maskerdonderdag heb ik weer twee maskers getest voor mijn blog. Een relaxing clay masker en een extra oxygen masker van Hegron.

 

Hegron extra oxygen gezichtsmasker

Dit Hegron masker beloofd je huid te hydrateren en nieuwe energie te geven.  De substantie van het masker doet mij een beetje denken aan een dikke crème of een zalf. De geur van het masker is gewoon lekker fris wat ik ook wel bij het masker vindt passen gezien de naam oxygen. Het masker heeft een inwerktijd van 10 minuten. Na deze inwerktijd zie je indien je ze hebt bijvoorbeeld mee-eters, puistjes en andere onzuiverheden duidelijk zitten. De rest van het masker is opgedroogd. Ik was wel wat verbaasd omdat ik wat minder plekjes had verwacht, maar gezien ik de laatste dagen ook wat meer make-up gebruikt heb, komen de onzuiverheden ook vaak wat meer tevoorschijn. Ook ben ik geheel gestopt met mijn anti-conceptie waardoor ik ook wat sneller mee-eters heb dan normaal.

 

hegron maskers

hegron maskers

 

Hegron relaxing clay gezichtsmasker

Het tweede masker is de Hegron relaxing clay. Dit masker belooft de huid te reinigen, en te zorgen voor een zachte zuivere huid.  Het masker heeft in een inwerktijd nodig van 10 minuten, waarna je merkt dat het masker wat opgedroogd is en veranderd is van kleur. Bij het aanbrengen is het masker wat groen van kleur, wat langzaam naar een opgedroogde bruine kleur veranderd. Dit masker was iets stugger met aanbrengen, omdat het een klei masker is. Maar ik ben zelf wel een klei en moddermasker fan.

 

hegron maskers

hegron maskers

 

Om van beide maskers een goed effect te krijgen is het wel belangrijk 2-3 keer per week het masker te gebruiken.

De maskers zitten allebei in een tube van 75 ml. Het gemiddelde gebruik van een masker is ongeveer 6-8 ml waardoor de tube erg zuinig in verbruik is. De maskers zijn na openen nog 12 maanden houdbaar. Prijs per stuk  is €1,44 bij de Action.

 

Heb jij deze twee maskers al gespot bij de Action? Zouden jullie het ook leuk vinden als ik maskerselfies (voor/tijdens/na) in mijn reviews post?

34 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: