Voor deze maskerdonderdag heb ik weer twee maskers getest voor mijn blog. Een relaxing clay masker en een extra oxygen masker van Hegron.

 

Hegron extra oxygen gezichtsmasker

Dit Hegron masker beloofd je huid te hydrateren en nieuwe energie te geven.  De substantie van het masker doet mij een beetje denken aan een dikke crème of een zalf. De geur van het masker is gewoon lekker fris wat ik ook wel bij het masker vindt passen gezien de naam oxygen. Het masker heeft een inwerktijd van 10 minuten. Na deze inwerktijd zie je indien je ze hebt bijvoorbeeld mee-eters, puistjes en andere onzuiverheden duidelijk zitten. De rest van het masker is opgedroogd. Ik was wel wat verbaasd omdat ik wat minder plekjes had verwacht, maar gezien ik de laatste dagen ook wat meer make-up gebruikt heb, komen de onzuiverheden ook vaak wat meer tevoorschijn. Ook ben ik geheel gestopt met mijn anti-conceptie waardoor ik ook wat sneller mee-eters heb dan normaal.

 

hegron maskers

hegron maskers

 

Hegron relaxing clay gezichtsmasker

Het tweede masker is de Hegron relaxing clay. Dit masker belooft de huid te reinigen, en te zorgen voor een zachte zuivere huid.  Het masker heeft in een inwerktijd nodig van 10 minuten, waarna je merkt dat het masker wat opgedroogd is en veranderd is van kleur. Bij het aanbrengen is het masker wat groen van kleur, wat langzaam naar een opgedroogde bruine kleur veranderd. Dit masker was iets stugger met aanbrengen, omdat het een klei masker is. Maar ik ben zelf wel een klei en moddermasker fan.

 

hegron maskers

hegron maskers

 

Om van beide maskers een goed effect te krijgen is het wel belangrijk 2-3 keer per week het masker te gebruiken.

De maskers zitten allebei in een tube van 75 ml. Het gemiddelde gebruik van een masker is ongeveer 6-8 ml waardoor de tube erg zuinig in verbruik is. De maskers zijn na openen nog 12 maanden houdbaar. Prijs per stuk  is €1,44 bij de Action.

 

Heb jij deze twee maskers al gespot bij de Action? Zouden jullie het ook leuk vinden als ik maskerselfies (voor/tijdens/na) in mijn reviews post?

34 Reacties

 1. Leuke maskertjes! Action heeft toch elke keer wel weer leuke dingen he! Ik heb toevallig het kleimasker gisteren gekocht.. Nog niet gebruikt dat dan weer niet haha

 2. Ja graag zo’n selfie voor en na foto, ben wel benieuwd. Alleen nog niet gespot in onze action. Heb nu wel zo’n masker gekocht voor mee eters in zo’n zwarte fles. Ben dus super benieuwd of het helpt.

 3. De action is nog zo gek niet he. Heerlijk even tijd voor jezelf met zo’n maskertje.

 4. Wat ik dan mis is een voor en na foto. Voor het gebruik en na 3 keer per week foto na de eerste week bijvoorbeeld. Voor de rest goed geschreven. Action rules!

 5. Ik verbaas me elke keer weer hoe uitgebreid het aanbod van Action is. Selfies met het masker hoeven voor mij niet perse, maar ben wel benieuwd wat ze met je huid doen na een tijdje gebruiken. Of ze even goed zijn als andere merken of duidelijk minder.

 6. Ik was de prijs vergeten maar zei al niet meer dan 2 € haha goedkoop he ? Ik vind ze erg fijn

 7. Ik ben heel erg benieuwd naar het eerste masker! Dien je ze ook echt samen te gebruiken of is een ervan ook prima?

 8. Ik vind het inderdaad altijd fijn om voor- en na foto’s te zien (waar mogelijk) omdat je zo meer de effecten van een product kan zien. Zelf vind ik het de laatste tijd erg spannend om budgetproducten voor mijn gezichtshuid te gebruiken (omdat ik snel last heb van oneffenheden en eczeem), maar hoe je het beschrijft klinkt het wel goed en fijn.

 9. Het eerste gezichtsmasker is ook wel wat voor mij denk ik! Als ik weer eens bij de Action ben zal ik hier eens naar op zoek gaan. Ik zou het wel leuk vinden als je masker selfies bij je reviews post! Dan zie je ook goed de verschillen tussen voor en na.

 10. Jij speelt graag met de modder? Haha. De verkleuring van de klei is natuurlijk omdat het opdroogt op je huid 🙂

 11. Ik denk zeker dat foto’s van voor en na iets extra;s geven aan een review,zeker doen hoor.

 12. Ik heb hier nu al meerdere reviews over gelezen en ben heel nieuwsgierig geworden, maar bij onze Action zijn deze maskers nog niet te koop x

 13. Wat een leuke producten! Helaas zijn ze me niet opgevallen anders had ik ze zeker mee genomen om te testen. Zelf ken ik het merk nog niet maar zo te lezen zijn ze zeker het geld en het proberen waard.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: