Mijn man wilde dolgraag eens happy socks uitproberen in plaats van de altijd zwarte Jack & Jones sokken welke hij draagt. Met de kerstdagen kwam ik dit leuke setje tegen voor de hele familie op hemdvoorhem.nl

 

Happy socks

De naam Happy Socks doet het al vermoeden het zijn alles behalve witte of zwarte sokken! Happy Socks staat namelijk bekend om de vrolijke kleuren en opvallende patronen en het net even iets anders te maken onder een casual outfit of een zakelijke outfit. De Happy Socks zijn zowel voor dames als voor heren verkrijgbaar in twee verschillende maten. In dit geval zit er ook een setje in voor Isabelle, en het zou eigenlijk wel leuk zijn als hier meerdere van in het assortiment komen.

 

hemdvoorhemhemdvoorhem hemdvoorhem

 

Happy socks familieset/cadeauset

Het cadeauset bestaat uit drie paar sokken in drie verschillende maten. Ik heb gekozen voor maat 41-46 voor mijn man, 36-40 voor mijzelf en voor onze dochter Isabelle zit er een setje in van 12-24 maanden. Deze zijn op het moment nog iets te groot maar zullen de volgende winter wel erg mooi passen. Mijn man vond het wel erg leuk dat ik had gekozen voor een setje waarin wij allemaal een paar Happy Socks hadden. En zo kan hij mooi uitproberen of hij het iets vind om meer van te kopen.

Ik vind de sokken erg prettig aanvoelen. De sokken zijn van katoen dus je gaat ook niet snel zweten en ze zijn ook echt gewoon wat de naam beloofd HAPPY! Het gehele set is te koop voor ca €26,-. Op dit moment is het setje niet voorradig, deze zal wel weer snel aangevuld zijn. Gelukkig zijn er nog een hoop andere Happy Socks om uit te kiezen bij hemdvoorhem.nl

 

 

Heb jij ook al een setje happy socks in huis of draag je liever zwarte/witte sokken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

12 Reacties

  1. Naaah! Wat schattig. Ik draag ook happy socks! Vind het er leuker uitzien als een standaard sok.

  2. Bij Happy Socks krijg ik altijd een dubbel gevoel. Enerzijds zijn ze erg leuk, anderzijds zijn ze wel erg duur voor sokken. Dan haal ik liever goedkope bij de Hema o.id.
    Liefs,
    Elles

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: