Op deze maskerdonderdag heb ik een masker wat ik niet heel vaak tegenkom. Dit masker kun je namelijk de gehele nacht laten zitten. Mocht je dat nou toch niet zien zitten kun je het Hemp masker ook al na 5 minuten verwijderen. Aan jou de keuze dus! Lees je mee verder?

 

Hemp overnight masker

Je ziet het steeds vaker producten met Hemp erin! Het Hemp masker van The Body Shop is een echte must have als je last heb van een droge huid met een trekkerig gevoel. Ik heb dit vaak na het douchen. Dus ’s avonds na het douchen is dit een echte must have voor mij geworden. Het masker zorgt er namelijk voor dat je huid de gehele nacht intensief verzorgd wordt. Het ingrediënt hennepolie in het masker zorgt ervoor dat de huid weer helemaal hersteld wordt en uitgerust wakker wordt. De hennepolie in het masker is verkregen uit Frankrijk.

 

HempHemp

 

Hoe gebruik je het masker?

Breng een masker altijd aan op een vooraf gereinigde huid. Je kunt een masker aanbrengen met je vingers maar ik geef altijd de voorkeur aan een brush (volgens mij verkoopt The Body Shop deze ook). Je kunt er bij dit masker ervoor kiezen het na 5 minuten in te masseren of te verwijderen. Maar ik geef de voorkeur aan de tweede optie om het masker de gehele nacht te laten zitten. Ik gebruik de laatste tijd soms wel elke dag een masker maar dit masker gebruik ik ca 1 – 2 keer in de week. De volgende ochtend reinig ik mijn gezicht zoals gewend.

 

Hemp

 

Het masker is bij The Body Shop te koop voor €20,- Ik ben zelf een groot fan van TBS maskers en heb bijna alle varianten inmiddels. Je kunt vrij lang met de pot doen. Maar ook voor de werking is het zeker zijn prijs waard!

 

Hemp

 

Wat is jouw favoriete gezichtsmasker?

4 Reacties

  1. Ik smeer het vaak na het douchen op en dan duurt het nog even voordat ik naar bed ga en is het meeste al ingetrokken. Het is ook meer een soort Creme dan een masker

  2. Ik vraag me altijd af hoe m’n hoofd en kussen er de volgende ochtend dan uitzien! Of trekt het dan in zodat het meer als een creme is?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: