Op mijn blog review ik graag make-up van zowel budget toppers als van high-end merken. Voorheen wilde ik eigenlijk nooit €50,- uitgeven voor een oogschaduw palette. Maar sinds ik de palettes van Urban Decay ontdekt heb probeer ik ook steeds meer high-end producten uit.

 

Urban Decay born to run

Het Urban Decay born to run oogschaduw palette bevat maar slechts 21 kleuren! Dit is veel meer dan ik gewend ben van de vorige twee palettes. Het palette is ook vrij groot en er zit een grote spiegel in wat ook erg fijn is. Wat ik jammer vind is dat er geen kwast bij dit palette zit, ik vond deze van het naked cherry palette namelijk erg fijn!

 

born to run born to run born to run born to run

 

Swatches

Ik heb de born to run swatches per rij van 7 kleuren gedaan. De eerste swatches bevatten de kleuren: Breakaway, stranded, blaze, weekender, still shot, riff en good as gone. De tweede swatches bevatten de kleuren: Hell ride, baja, accelerate, guilt trip, ignite, smog en wanderlust. De derde swatches bevatten de kleuren: Wildheart, punk, double life, jet, drift, radio en big sky.

 

 

Make-up look

Om deze eerste make-up look te maken heb ik de volgende kleuren gebruikt: Breakaway, Riff, Wildheart, Good as gone & Guilt trip. Mijn eerste look lijkt qua kleuren een beetje op mijn looks met het Urban Decay Naked Cherry palette. Dit is omdat ik vaak de veiligste kleuren kies. Voor een volgende look wil ik wat meer uit mijn comfortzone gaan en voor blauwe en groene kleuren gaan. Ik wil mijn instagram eerdaags gaan uitbreiden met close up ooglooks. Hier zul je dus zeker meer gaan zien van het Urban Decay Born to run palette.

 

 

Het Urban Decay born to run palette is te koop voor €51,- bij oa Urban Decay zelf of Ici Paris XL (let wel op als je naar de winkels gaat dat niet elke winkel Urban Decay heeft)

Fan van Urban Decay palettes? Lees dan hier mijn Urban Decay beached palette en Urban Decay naked cherry palette review terug.

1 Reactie

  1. mooi palette! de look is ook erg mooi. zelf ben ik groot fan van Naked Cherry en naked 3

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: