Het Urban Decay naked cherry palette is een tijdje geleden alweer uitgekomen, maar stond absoluut op mijn wensenlijstje. De kleuren in het palette zijn precies mijn smaak. Is de Urban Decay hype de prijs ook echt waard? In deze review laat ik het palette zien inclusief swatches en een make-up look.

 

Urban Decay naked cherry

Het naked cherry palette van Urban Decay bestaat uit twaalf verschillende kleuren. De kleuren in het palette gaan van licht beige naar verschillende roze/paarse tinten tot een donkerbruine kleur. Ook bevat het palette een tweedelige kwast welke ik zelf erg fijn vond bij het aanbrengen van de oogschaduw.

 

naked cherry naked cherry

 

Swatches

Wanneer ik een oogschaduw palette voor mijn blog wil reviewen, wil ik altijd eerst de kleuren swatchen. Tijdens het swatchen werd ik al erg blij van de pigmentatie. De swatches zijn droog aangebracht en zijn met een dekking geswatched. Ik heb het palette in twee delen van zes swatches gefotografeerd, het eerste gedeelte zijn de linker zes kleuren van het palette (van links naar rechts):

 • Hot spot
 • Caution
 • Bang bang
 • Feelz
 • Juicy
 • Turn on

 

naked cherry

 

Het tweede gedeelte bevat de rechter zes kleuren van het palette (van links naar rechts):

 • Ambitious
 • Bing
 • Devilish
 • Young love
 • Drunk dial
 • Privacy

naked cherry

 

Make-up look met het naked cherry palette

Ik heb de volgende kleuren gebruikt om deze make-up look te maken. Ik ben begonnen met de kleur feelz (dit is de vierde kleur van links). Deze kleur heb ik in mijn boog geblend de kleur Bing (dit is de 8e kleur van links). Hierna heb ik de kleur Privacy (dit is de laatste kleur van links) aan de binnenkant en buitenkant van mijn oog aangebracht. Hierna heb ik op het middengedeelte van mijn oog wat concealer aangebracht om daarna de kleur young love (dit is de 10e kleur van links) aangebracht. Als laatste heb ik de kleur hot spot (dit is de allereerste kleur links) net onder mijn wenkbrauwen aangebracht. Om de look af te maken heb ik de full look nepwimpers van de Primark gebruikt en de lipstick is van Yves Saint Laurent touche eclat.

 

naked cherry

naked cherry

naked cherry

 

Vind ik het palette de prijs waard?

Ik vind het naked cherry palette van Urban Decay zeker de aanschaf waard. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik zelf niet €55,- betaald heb, maar het palette heb aangeschaft met een 25% kortingsactie. Deze acties zijn regelmatig te vinden bij de verkooppunten van Urban Decay. Een ander palette van Urban Decay waar ik ook nog steeds tevreden over ben is het beached palette. Dit palette bevat 8 kleuren voor een mooie zomerse look.

 

Het palette is oa te koop bij de Ici Paris XL of bij de webshop van Urban Decay zelf voor ca €55,-

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: