Unleash your inner queen met het Royal palette van Queen Tarzi. Tot nu toe was Queen Tarzi bij mij voornamelijk bekend om hun nepwimpers, maar met dit palette komen ze als een knaller bij mij binnen want ik moest deze gewoon hebben!

 

royal paletteroyal palette

 

Queen Tarzi Royal Palette

Het royal palette bevat 18 hoog gepigmenteerde kleurtjes en zoals je ziet is er voor ieder wat wils bij. Door de rijke variatie aan kleuren kun je een hoop verschillende looks met dit palette maken en dit heeft ook altijd mijn voorkeur dan 10 losse palettes (Oke vooruit, ik heb wel meer dan 10 palettes natuurlijk….) De bovenste rij bevat de kleuren: Soraya, Sofia, Alexia, Ariane, Diana en Aliya. De middelste rij bevat de kleuren: Rania, Maxima, Charlene, Madeleine, Victoria en Amalia. De onderste rij bevat de kleuren: Ameerah, Kelly, Zara, Noor, Selma en Kate.

 

royal paletteroyal palette

 

Swatches

De swatches van het palette zijn droog aangebracht en stuk voor stuk allemaal prachtig. Toch is het de middelste rij welke mijn aandacht trekt, de shimmers in deze kleurtjes zijn gewoon echt koninklijk mooi. Maar ook de kleurtjes Aliya uit de eerste rij en Ameerah, Zara en Noor uit de laatste rij zijn na het swatchen een van mijn favorieten.

 

 

Make up look

Ik laat mijn look zien zonder wimpers en met nepwimpers op. Er zitten wat kleuren in het palette waarmee je een veilige kant op kan. Maar ik heb ervoor gekozen om wat echte knalkleuren te kiezen en eens uit mijn comfort zone te gaan. Volgende week heb ik ook een review van de lashes and more box waarin ik ook nog 2 looks met het palette heb gemaakt.

 

royal palette

royal palette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het palette is te koop bij onder andere Ici Paris XL voor ca €44,- (vaak heeft ici paris cl 25% korting op make up waardoor het palette ongeveer €33,- wordt)

Zou jij de deuren naar het kingdom openen na het zien van dit palette?

Lees je graag oogschaduw reviews? Bekijk dan ook zeker mijn Nabla secret palette review terug!

7 Reacties

  1. Dat palette ziet er zeker mooi uit! Mooie felle kleuren voor een opvallende look.

  2. Hij is zeker erg gepigmenteerd en mooi. Ik had hem laatst gekocht om te reviewen. Ik wist niet dat dit een van de weinige gepigmenteerde oogschaduws zou zijn die niet prikt op mijn ogen. Echt een goed merk .

  3. oh wauw, wat een mooie kleuren!! En goede pigmentatie. Ik zou deze zo willen aanschaffen, maar ik heb al zo ontzettend veel oogschaduw. Eerst die maar eens een beetje opmaken

  4. Ik vind het oprecht supertof, denk als ik jonger was geweest dat ik hem wel had gekocht. Mooi gedaan!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: