Ik ben een groot fan van The body shop. Vooral het charcoal masker welke ik ook gereviewd heb is al bijna helemaal op.  Toen ik zag dat The body shop met deze gezichtszeep uitkwam, moest ik deze natuurlijk kopen.

 

Himalayan charcoal purifying facial soap

De zeep ik te gebruiken om onzuiverheden te verwijderen. De zeep bevat bamboe houtskool uit het Himalayagebergte en is verrijkt met Community Trade tea tree-olie en eucalyptusolie. Deze staat bekend om de zuiverende eigenschappen. Hierdoor wordt de huid gereinigd en overtollig talg wordt verminderd. Ik vind de verpakking van de zeep ook erg aantrekkelijk. De wikkel is van papier en de zeep zelf is volledig zwart met het body shop logo erin gedrukt.

 

the body shop

 

Gebruiksaanwijzing

Je kunt de zeep een tot twee keer per dag gebruiken. Masseer het product in je handen met water totdat er een schuimvorming komt. Breng de schuim hierna aan op je gezicht terwijl je je ogen gesloten houdt. Masseer de zeep zachtjes in op de al vochtige huid en spoel het daarna af met lauwwarm water. Wat wel altijd belangrijk is, is om je gezicht droog te deppen en niet te wrijven! Na gebruik bewaar ik de zeep zelf altijd in een bewaarblik zodat er geen vuiligheid op kan komen.

 

the body shop

 

Combineren met het charcoal masker

De zeep is ook zeker fijn om te combineren met het charcoal masker. Gebruik de zeep vooraf om je gezicht te reinigen, om vervolgens het masker te gebruiken. Ik vind de zeep erg fijn in gebruik. De zeep schuimt gemakkelijk, het voelt fijn aan op het gezicht en ik heb achteraf zeker een schoon gevoel. Ik gebruik de zeep inmiddels drie weken waar ik al resultaat begin te zien als in minder onzuiverheden. Ik ben daarom ook zeker benieuwd naar de effecten op het langdurige termijn.

 

the body shop

 

De zeep is te koop voor €5,00 voor een blok van 100 gram bij The body shop.

4 Reacties

  1. Cool, lijkt me heel gek inderdaad om zo’n zwart stuk zeep te gebruiken!

  2. Lijkt me heel apart om te gebruiken zo’n zwart stuk zeep!

  3. Super leuke blog ik heb laatst 2 heerlijke zeepjes gekocht…na ja zeepjes grote blokken bij de lente fair 4 voor €10 en zoveel heerlijke soorten geuren.

    Musc en de blauwe Corton geur zo lekker zal er ook eens een blog over schrijven want ze ruiken zalig en komen uit Frankrijk wel leuk

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: