Hint of Mint palette Catrice Cosmetics

Begin deze week liet ik al aan jullie een aantal nieuwe producten uit de Spring/Summer collectie van Catrice zien. Een product daarvan had ik nog weggelaten voor deze review. Namelijk het Catrice Pro Hint of Mint palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Catrice Pro Hint of Mint eyeshadow palette

Inmiddels heb ik al elke variant van de Catrice Pro palettes maar het Hint of Mint palette is wel echt een van de palettes die ik op het eerste blik direct wilde hebben! Het oogschaduw palette bevat 14 pan oogschaduw met een ruime afwisseling tussen mattes en metallic finishes. Doordat er een hoop mattes in zitten is het palette ook ideaal voor dagelijks gebruik. Maar met de Mint kleuren erin kun je het palette wat moois fris geven. Het palette is vegan, cruelty free en bij Boozyshop te koop voor €9,95. Ik ben in ieder geval super benieuwd.

 

Hint of MintHint of Mint Hint of MintHint of Mint

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Dainty, Mellow, Charm, Mint, Spectacle, Poise en Snazzy. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Frosty, Whisper, Dazzling, Velvet, Shady, Lagoon en Intuition. Mijne erste indruk over de swatches is erg goed goed! De kleuren zien er allemaal erg gepigmenteerd uit maar zo op de armen valt het eigenlijk toch wel op dat er weinig Mint kleuren in zitten. Deze vind ik juist erg mooi dus dit had iets meer gemogen.

 

 

Make-up look

Voor mijne eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Velvet (matte), Dainty (matte), Mint (matte) en Frosty (shimmer). Ik ben erg tevreden hoe deze make-up look eruit gekomen is. De kleuren zijn erg mooi gepigmenteerd op de ogen en de Mint kleur is echt onwijs sprekend! Wat mij betreft zeker de aanbeveling waard. Uiteraard met de andere goedgekeurde nieuwe producten uit de vorige blog haha.

 

Hint of MintHint of MintHint of MintHint of Mint

 

Wat vind jijv an het Hint of Mint palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.