Holiday skin collectie van Catrice Cosmetics

Ik ben een beetje laat ermee maar de Catrice limited edition holiday skin collectie verdiende zeker nog even wat aandacht. Ik ben gek op skincare en skincare tools. Vroeger vond ik deze cooling facial globes altijd geldtrekkerij. Maar sinds ik het heb uitgeprobeerd vind ik het eigenlijk wel heel erg handig. Daarom kocht ik deze limited edition samen met wat andere accessoires. Kom je gezellig meelezen?

 

Holiday skin cooling facial globe

Allereerst de Catrice limited edition Holiday skin cooling facial globe. Een hele mond vol ja! Vorig jaar kocht ik voor het eerst een setje met twee cooling globes van Catrice. Ik gebruik deze nog steeds regelmatig en bewaar ze in mijn beauty fridge voor een extra verkoelend effect. Zelf gebruik ik ze voornamelijk voor het gebied onder mijn ogen maar je kunt het bijv ook gebruiken op je wangen, je voorhoofd en gewoon op je oogleden. Ik vond deze limited edition er super leuk uitzien en een extra als reserve kan eigenlijk nooit kwijt!

 

Holiday skinHoliday skin

 

Holiday skin face mask spatula brush

Ik gebruik dus zelf regelmatig maskers en wat ik dan het vervelendste vind is als ik met mijn handen in een pot moet graaien. Ik heb al vaker wat face mask brushes uitgeprobeerd maar de meeste hielden het helaas niet zo lang uit of bleken toch onhandig te zijn. Omdat deze Holiday skin face mask spatula brush als het ware dus het masker erop schept met de spatula lijkt deze mij wel erg handig. De verkoopprijs lag bij €4,95 maar inmiddels is deze bij de Boozyshop in de sale voor €2,49. Een super goede prijs voor deze brush en zeker de aanbeveling waard!

 

Holiday skin Holiday skin

 

Holiday skin face serum brush

Ik breng een serum eigenlijk altijd met mijn handen aan. Maar als ik het onhygiënisch vind bij een gezichtsmasker waarom dan niet bij een serum. Ik heb eigenlijk nog nooit aan een face serum brush gedacht maar uiteraard was ik zeker wel benieuwd. In deze collectie kun je overigs ook een serum van Catrice zelf kopen en volgens mij was er ook nog een lip masker en wat andere producten te verkrijgen vanuit deze collectie. Ik heb zelf echt alleen voor de tools/brushes gekozen omdat ik van de rest voorlopig al meer dan genoeg heb. Mocht je ook benieuwd zijn naar de face serum brush is deze nu ook bij de Boozyshop in de sale voor €2,49 in plaats van €4,95.

 

Holiday skin Holiday skin

 

Wat voor beauty tools gebruik jij graag?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.