Sommige zelf aangeschafte producten heb ik al erg lang op de blog stapel liggen, maar kwam ik telkens niet aan toe met 3 blogs per week. Nu ik over ben gegaan naar vijf blogs per week heb ik mooi de ruimte om wat meer zelf aangeschafte producten te reviewen. Een daarvan is de holographic unicorn lipgloss van Fesh.

 

Holographic unicorn lipgloss

Alles waar een unicorn opstaat wil ik eigenlijk al kopen, dit is natuurlijk heel slim gedaan bij sommige producten gezien de unicorn rage. De unicorn lipgloss van Fesh trok mijn aandacht in de Kruidvat, de verpakking is prachtig, de lipgloss ziet er prachtig uit en het swatch voorbeeld al helemaal en dat voor maar €1,99. Meenemen was het dus! Maar of ik er nog steeds zo tevreden over ben?

 

unicorn lipglossunicorn lipgloss

 

Ik vind de kleur erg mooi en makkelijk draagbaar

In het tubetje ziet de kleur er gewoon naar mijn smaak heel mooi uit, het is een paars/roze kleur met een holographic shimmer erin. De swatch van de lipgloss vind ik ook erg mooi, al is het wel wat moeilijk om de lipgloss eruit te krijgen, met het kwastje ga ik nog een keer langs de randjes maar alsnog neemt het kwastje niet veel lipgloss mee. Hierdoor vind ik de lipgloss ook wat moeilijk om een mooie dekkende laag te krijgen. Ik moet zeker 6 keer aanbrengen voor de gewenste en zichtbare kleur.

 

unicorn lipgloss

 

Pluspunten

  • Mooie prijs (€1,99)
  • Leuk design
  • Mooie, draagbare kleur

 

Minpunten

  • Slechte dekking
  • Kwastje neemt de lipgloss niet goed op
  • Voelt wat plakkerig

 

unicorn lipgloss
Lipswatch van de unicorn lipgloss

 

Ik ben dus niet helemaal weg van deze lipgloss

Ik zal deze unicorn lipgloss niet meer opnieuw aanschaffen, de genoemde pluspunten komen voor mij niet boven de minpunten uit. Wel is deze lipgloss erg leuk voor een nichtje of dochter, die het leuk vind om wat make-up te dragen maar niet persee een hoge kwaliteit of langdurige dekking nodig hebben.

Bevat de volgende ingrediënten:

Hydrogenated Polydecane * Polybutene * Silica Dimethyl Silylate * Synthetic Fluorphlogopite * Phenoxyethanol * Mica * Parfum * Tin Oxide * CI-15850 * CI-77491 * CI-77492 * CI-77499 * CI-77891 *

 

Wat vind jij van de holographic unicorn lipgloss?

11 Reacties

  1. Ziet er leuk uit, maar om een mening te hebben moet ik eerst eens proeven/ruiken want vele goedkope lippglossen smaken zo vies!

  2. Alleen een swatch op je hand kan ik de kleur en dekking best moeilijk beoordelen, was wel benieuwd hoe de lipgloss je zou staan x

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: