Gister liet ik aan jullie het Revolution creator show stopper lash book zien. Helaas had ik verwacht dat het ook gelijk een lash book zou zijn waarin je je lashes kon bewaren. Maar dit bleek helaas niet het geval. Daarom kocht ik de House of Lashes lash story… Kom je gezellig meelezen?

 

House of Lashes lash story

Ik heb in het verleden al eens House of Lashes wimpers uitgeprobeerd, maar in verband met de hoge douane kosten besloot ik om over te stappen op een ander merk. Mijn favoriete merk lashes is nu momenteel tatti lashes waar ik recent weer een bestelling heb geplaatst. Toch vind ik het ook nog leuk om van andere merken lashes uit te proberen en daarom bestelde ik de Revolution creator show stopper lash book. Het lash book bevat 8 paar lashes van neutraal tot dramatisch. Maar wat eigenlijk nog dramatischer is dat wanneer je je lashes niet goed schoonmaakt en niet goed bewaard, dat je ze veel sneller weg kunt gooien! Daarom is een goede box waarin je jouw schone lashes kunt opbergen erg belangrijk.

Sinds kort kun je een aantal producten van het merk House of Lashes bij Boozyshop kopen en daar viel mijn oog op het lash story book. Het boek heeft een mooie roze cover welke er natuurlijk prachtig uitziet op jouw make up tafel. In het boek is plek voor tien paar wimpers en plek voor een wimperlijm en een wimper applicator. Je vind de lash story bij Boozyshop voor €28,95.

PS. Op de foto’s onderaan kun je zien hoe alle lashes uit het Revolution creator show stopper lash book nu in de House of Lashes lash story visionary case zitten. Ik ben er zelf heel erg blij mee. Al heb ik een aanvulling! De ruimte voor de wimperlijm is niet geschikt voor elke wimperlijm, een tube past er bijvoorbeeld niet in. Wellicht hadden ze dit dan beter weg kunnen laten want nu gebruik ik het niet…

 

House of lashesHouse of lashes House of lashes House of lashes

 

Hoe bewaar jij jouw lashes?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: