Huda Beauty Color Block green + blue

Ik was natuurlijk super enthousiast toen ik zag dat er weer twee mini palettes van Huda Beauty uitkwamen. Dit keer is het thema Color Block wat natuurlijk helemaal in is. Het eerste palette is met green + blue en het tweede palette (komt in een aparte review) met purple + orange. Kom je voor nu deze gezellig meelezen?

 

Huda Beauty Color Block green + blue eyeshadow palette

Het eerste nieuwe palette is de Huda Beauty Color Block green + blue eyeshadow variant. De Color Block palettes zijn de mini palettes van Huda Beauty met 9 pan. In elk palette heeft Huda Beauty eigenlijk wel iets bijzonders in de Naughty Nude is dit bijvoorbeeld de creamy eyeshadow waar iedereen over sprak. In dit palette zie ik twee bijzondere pans. De eerste is namelijk de cake liner en de tweede is een mix van 2 shimmers (wat echt een super gaaf effect gaf). De kwaliteit van Huda Beauty is meestal ook de prijs wel waard want de mini palettes kosten namelijk €30,- per stuk. Je kunt deze onder andere kopen bij The Beauty Editor.

 

Huda Beauty Color BlockHuda Beauty Color BlockHuda Beauty Color BlockHuda Beauty Color BlockHuda Beauty Color BlockHuda Beauty Color BlockHuda Beauty Color Block

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat als eerste kleur de cake liner, ik vind het super leuk dat dit erin zit en deze is ook nog eens goed gepigmenteerd. De tweede rij swatches bevat als eerste de pan met twee verschillende shimmers. Dit gaf echt een super mooi effect door ze te mengen maar je kunt ze natuurlijk ook los gebruiken. Al met al zien de swatches er voor een eerste indruk erg goed uit.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste look heb ik eigenlijk bijna alle kleuren uit het palette gebruikt. Ik wilde een mooie matte blend gebruiken maar ook heel graag de cake liner gebruiken. De kleuren zijn een droom om mee te werken. Heerlijk te blenden en onwijs goed gepigmenteerd. Ook de cake liner is erg goed gepigmenteerd en fijn om mee te werken. Ik hoop zeker dat Huda Beauty zeker eens losse cake liners gaat uitbrengen…

 

  

 

Wat vind jij van het Huda Beauty color block palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.