Huda Beauty Gold eyeshadow palette

Huda Beauty is de afgelopen tijd zeker tot een van mijn favoriete merken gegroeid. En dit terwijl ik vroeger nooit zo getrokken werd door de palettes en de prijzen. Intussen heb ik bijna elk oogschaduw palette welke de afgelopen tijd zijn uitgekomen in mijn stash. Vooral het Rose Quartz palette is een van mijn favorieten daarvan. Maar vandaag probeer ik het Huda Beauty Gold oogschaduw palette uit. Kom je gezellig meelezen?

 

Huda Beauty gold eyeshadow palette

Het Huda Beauty Gold eyeshadow palette ziet er van de buitenkant al waanzinnig mooi uit. Het formaat van het palette is overigens weer super handig pocket size om mee te nemen. Ideaal voor een weekendje weg of een vakantie. Het palette ziet er van binnen ook weer waanzinnig uit. Er zit 9 pan oogschaduw in waarvan 3 mattes en 6 shimmers. Dit is misschien het enige waar ik iets minder tevreden over ben. Het had eigenlijk andersom moeten zijn! Maar de drie shimmers zien er wel prima uit om een mooie dagelijkse look mee te maken. Welke je vervolgens met een van de shimmers tot een mooie glam look kan omtoveren.

 

Huda Beauty Gold Huda Beauty GoldHuda Beauty Gold Huda Beauty GoldHuda Beauty Gold

 

Swatches

De swatches van het Huda Beauty Gold oogschaduw palette zien er echt super goed uit! Ik heb wat verschillende verhalen gelezen over dit palette, maar tot zover ben ik zelf gewoon erg tevreden. Zowel de mattes als de shimmers zien er allemaal super goed uit. En kijk dan eens naar die golden twee shimmers, echt super mooi!!

 

 

Make-up look

Voor deze eerste make-up look heb ik eigenlijk alleen de drie mattes uit het oogschaduw palette gebruikt. Ik wilde natuurlijk wel heel graag de gouden shimmers eruit gebruiken maar deze bewaar ik voor een tweede make-up look. Voor een alledaagse make-up look zou ik dit palette zeker erbij pakken en ben ik tot zover erg tevreden.

 

Huda Beauty GoldHuda Beauty Gold

 

Wat vind jij van het Gold palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.