Huda Beauty haze palette variant Purple

Het eerste Huda Beauty palette uit de Haze collectie was de Sand variant. Vandaag heb ik de tweede review klaarstaan uit de Haze collectie. Dit keer is de Purple variant aan de beurt. Kom je meelezen?

 

Haze palette Purple

Ik was erg enthousiast over de Huda Beauty Haze Purple variant omdat ik erg van deze kleuren hou, roze en paarse kleuren laten mijn groene ogen ook altijd nog meer eruit springen. Dus ik gebruik deze kleuren altijd erg graag. De verpakking ziet er alvast super goed uit. Maar toch heb ik een minpuntje. De twee bruine kleuren (middelste uit de tweede rij en eerste uit de onderste rij) hadden van mij ook zeker wel Purple mogen zijn. Verder vind ik het palette er erg mooi uitzien, de shimmers zijn ook helemaal naar mijn verwachting! En de verhouding van 4 mattes en 5 shimmers is ook prima. Ook de Purple variant is bij The Beauty Editor te koop voor €26,-

 

Huda Beauty hazeHuda Beauty haze Huda Beauty hazeHuda Beauty haze

 

Swatches

Ook dit Huda Beauty Haze palette bevat geen namen en dus gebruik ik voor de eerste rij swatches weer de namen A1, A2 en A3. De tweede rij bevat de kleuren B1, B2 en B3. En de derde rij bevat de kleuren C1, C2 en C3. Ik ben erg blij met hoe de swatches eruit zien, vooral de shimmers zien er erg gaaf en goed gepigmenteerd uit.

 

 

Make-up looks

Ik heb voor deze review helaas nog maar 1 make-up look gemaakt. En ik ben niet lekker geweest door enorme kiespijn en heb drie uur bij de tandarts gezeten met ontstoken tandvlees en 1 gaatje welke enorm pijn deed. Dus ik heb deze look ook gemaakt toen ik niet helemaal lekker was, maar de show must go on. Ik heb voor deze make-up look de kleuren: A3 (matte), C2 (matte) en C3 (shimmer) gebruikt. Ik ben wel erg blij met hoe de soft blend is geworden en de shimmer was ook wel fijn om mee te werken. En ik hoop eerdaags zeker nog meer make-up looks hiermee te gaan maken.

 

 

Wat vind jij van de purple variant?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.