Huda Beauty nude palette dark variant

Met het Huda Beauty nude dark palette komt een einde aan mijn driedelige blok reeks. Maar wees niet getreurd want eerdaags heb ik weer een nieuwe driedelige serie reeks van Huda Beauty palettes. Kom je voor deze nu alvast meelezen?

 

Huda beauty nude palette dark

Het Huda Beauty nude palette dark zou ik van deze drie varianten misschien het minst snel kopen. Ik ben namelijk zelf erg licht van huidskleur. Maar eigenlijk valt de binnenkant mij best mee. Op de hele donkere kleur rechts onderin na, vind ik de rest namelijk eigenlijk best wel meevallen. Ook dit palette kocht ik weer in het ornament set bij The Beauty Editor.

 

Huda beauty nude paletteHuda beauty nude palette Huda beauty nude paletteHuda beauty nude palette Huda beauty nude palette

 

Swatches

Ook de swatches uit het Huda Beauty nude dark palette zien er weer erg goed uit. Zowel de matte kleuren als de shimmer swatchen erg gemakkelijk en erg goed gepigmenteerd.

 

 

Liquid lipstick

In het dark gift set/ornament set zat de liquid lipstick in de kleur Spice Girl. De kleur is een donkere chocolade achtige kleur, misschien eentje die ik niet zo snel zelf zou kopen. De swatch zelf vond ik behoorlijk donker, maar de lipswatch vond ik dan toch wel weer erg mooi. Ik ga dit kleurtje zeker wel vaker gebruiken.

 

Huda beauty nude palette Huda beauty nude palette

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren B2 (matte), C1 (matte), C2 (matte) en C3 (matte) gebruikt. Ik ben zelf wel erg fan van deze all matte make-up looks. De palettes van Huda Beauty blenden onwijs fijn en elke variant heeft wel wat tofs op deze manier. Ik vind deze variant dan wel iets te dark voor overdag maar het is zeker wel iets wat ik zou dragen.

 

Huda beauty nude palette Huda beauty nude palette Huda beauty nude palette

 

Voor mijn tweede look heb ik weer 2 looks gemaakt met dezelfde kleuren waarvan 1 dan in een cut crease variant. Ik heb hiervoor de kleuren B2 (matte) en B1 (shimmer) gebruikt. Van deze twee varianten is de cut crease mijn persoonlijke variant omdat ik de shimmer all over lid niet zo heel erg mooi gelukt vind.

 

Huda beauty nude palette Huda beauty nude palette Huda beauty nude palette

 

Heb jij ook al een van de Huda Beauty nude palettes? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.