Huda Beauty nude palette light

De afgelopen tijd is het merk Huda Beauty steeds meer bij mijn gaan groeien. En dan voornamelijk de oogschaduw palettes! Vorig jaar verkocht The Beauty Editor deze leuke giftsets waarin ook een liquid lipstick zat. En dat voor maar €0,55 extra tov een los palette. Vandaag de eerste van de drie het Huda Beauty nude light palette. Lees je mee?

 

Huda beauty nude palette light

Het Huda Beauty Nude set bevat het mini Nude palette in de variant light en een liquid matte lipstick in de kleur Bombshell. Het Nude light palette is een van de drie varianten. Er is namelijk ook nog een medium variant en een dark variant. Deze varianten bevatten ook allebei een andere kleur liquid matte lipstick. Voor elk set heb ik €20,36 betaald in de aanbieding bij The Beauty Editor. Maar de normale prijs is €29.50 voor het set. En het palette los kost €28,95. Een super goede deal dus!

 

Huda Beauty Huda Beauty Huda Beauty

 

Swatches

Ik vind de swatches er erg goed uit zien, en eigenlijk precies zoals verwacht. De swatches zijn zacht maar wel goed gepigmenteerd, maar ook weer niet te intens. Het is dus echt ideaal voor dagelijkse looks.

 

 

Liquid lipstick

De liquid matte lipstick in de kleur Bombshell is echt mijn kleurtje! Ik hou van nude kleurtjes voor dagelijks maar het kan een extremere look ook mooi rustig houden. Het kwastje kietelt een beetje en de liquid lipstick is een beetje nattig vergeleken met wat ik gewend ben van Jeffree Star bijvoorbeeld. Maar de kleur droogt wel erg mooi op en blijft ook mooi aanhouden. Ik zou deze kleur zeker wel in het groot aanschaffen.

 

Huda Beauty Huda BeautyHuda Beauty

 

Make-up looks

Mijn eerste look is een matte blend en daarvoor heb ik de kleuren A1, A3, B2, C2 en C3 gebruikt. Ik ben erg tevreden met hoe deze look eruit is gekomen. Het is dan ook zeker wel een look die ik dagelijks zou dragen.

 

Huda Beauty Huda Beauty

 

Ik vond sommige kleuren een beetje lijken op het Essence witch side palette en daarmee maakte ik altijd een van mijn favoriete nude dagelijkse cut crease look. Ik wilde dat ook met dit palette proberen maar helaas welke de shimmers niet echt mee voor een mooie clean lijn. Voor deze tweede look heb ik de kleuren A1 (matte), A3 (matte) en B3 (shimmer) gebruikt.

 

Huda Beauty Huda Beauty

 

Wat vind jij van het Huda Beauty nude light palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.