Hugs & Teddies collectie Essence

De Essence Hugs & Teddies collectie is eigenlijk al een tijdje uit maar door mijn blog pauze heb ik nog wat collecties in te halen. Deze nieuwe Trend edition ziet er weer super leuk uit en had eigenlijk wel een erg mooi herfst collectie geweest. Kom je gezellig meelezen?

 

Hugs & Teddies nail stickers

Het eerste product uit de Essence Hugs & Teddies collectie zijn de nail stickers. Deze zien er ook echt te cute uit en passen ook erg mooi bij de nagellak uit deze collectie. De nail stickers zouden overigens scented zijn maar ik ben zelf erg verkouden op het moment dus heb dit nog niet echt kunnen ruiken eraan. Een stickervel kost ca €1,45 wat een prima prijsje is.

 

Hugs

 

Nagellak

De nagellak uit deze collectie is een mooie bruine nude kleur iets wat zeker wel door kan voor het dagelijks gebruik. Ik ben altijd wel redelijk tevreden over de Essence nagellak. Het is erg gemakkelijk om aan te brengen en droogt snel. Maar langer als 4 dagen houdt het bij mij helaas niet. De nagellak kost ca €1,99 wat voor de kwaliteit ook echt een super goed prijsje is.

 

Hugs

 

Hair scrunchie

Hoe super leuk is deze teddy fluffy scrunchie het past ook helemaal bij de collectie en de uitstraling daarvan. De scrunchie is verkrijgbaar voor €1,95.

 

Hugs

 

Eye & Face palette

Ik vind de uitstraling van deze Essence Hugs & Teddies collectie er erg mooi en zacht uitzien. De collectie heeft niet teveel poespas aan de buitenkant en binnenkant gewoon mooi en simpel. De binnenkant is ook erg mooi zacht en alles wat je nodig heb voor een mooie zachte make-up look. Naast de 6 pan oogschaduw bevat het ook nog een blush en een highlighter waardoor je met dit palette gelijk compleet bent. Het Eye & Face palette is verkrijgbaar voor €7,95.

 

HugsHugs

 

Swatches

Ik vind de swatches er prima uitzien voor wat ik gewend ben van Essence. De kleuren waren gewoon lekker gemakkelijk te swatchen en zien er tot zover ook gewoon goed gepigmenteerd uit. Mijn eerste indruk is dat ik dit palette tot zover zeker erbij zou pakken voor een simpele dagelijkse classy make-up look.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk bijna alle kleuren gebruikt behalve de twee shimmers uit de tweede rij. Over de pigmentatie en het blenden ben ik eigenlijk erg tevreden. Ook de shimmer was erg goed gepigmenteerd op de ogen. Het is een mooie look voor het dagelijkse leven en daar zou ik dit palette ook zeker wel voor pakken. De nagellak was ook erg mooi met twee dekkingen en de onwijs schattige nail stickers. De blush vond ik wat onhandig met de brush omdat die automatisch in het vakje van de highlighter ook kwam. Hier hadden ze misschien beter twee grote vierkanten van kunnen maken. Maar de kleur is wel erg mooi! Ik ben dus zeker tevreden over deze collectie…

 

HugsHugsHugs Hugs

 

Welk product uit de Hugs & Teddies collectie spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.