Beauty,  Gezondheid,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare

Huidolie & huid booster Kruidvat originals

Ik ben de laatste tijd enorm in de skincare producten zoals serums. Toen ik deze huidolie en huid booster dan ook tegenkwam in de Kruidvat van Originals wilde ik ze natuurlijk onwijs graag uitproberen. Lees je mee?

 

Huidolie Kruidvat Originals

Originals is een eigen merk van Kruidvat zelf. Kruidvat Originals bestaat al sinds 1975 en heeft een groot assortiment aan huidverzorgingsproducten. Ik heb onder andere gekozen om de huidolie te testen welke Teunisbloemolie bevat. Teunisbloemolie staat erom bekend dat het snel intrekt, licht aanvoelt en huid vernieuwende effecten heeft en geschikt is voor elke huidtype. Je gebruikt de huidolie dagelijks door 1-3 druppels licht in te masseren.

De huidolie is bij de Kruidvat te koop voor €2,29

huidoliehuidolie huidoliehuidolie

 

Huid booster Kruidvat Originals

Ook naar de huid booster was ik wel erg benieuwd. De huid booster bevat vitamine C welke erom bekend staat een antioxidante werking te hebben. Het helpt bij de celvernieuwing waardoor de oppervlakkige laag van de huid verbeterd wordt. De huid booster heeft een verkwikkende en revitaliserend effect en zorgt voor een gladdere, egalere en stralendere huid. Je gebruikt de huid booster ’s ochtends en ’s avonds door enkele druppels licht in te masseren. Een leuke tip van Kruidvat je kunt ook een paar druppels mengen met de Kruidvat Originals Vitamine C dag of nachtcrème.  De huid booster is bij de Kruidvat te koop voor €2,29

 

 

Zou jij voor de huidolie of de huid booster gaan?

Eén reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: