Ook de nieuwste Lookfantastic beauty box van Augustus bevat maar weer liefst 6 producten! Het thema Hydrate is met sommige producten leuk ingevuld. Maar het meeste vind ik deze box helaas toch wel tegenvallen. Kom je gezellig meelezen?

 

The Balm – Meet Matt(e) Hughes

Het eerste product uit de Hydrate Lookfanastic beauty box is van het merk The Balm. Het merk The Balm is mij zeker wel bekend. Maar ergens spreken de producten mij nooit zo aan om er iets van aan te schaffen. Deze kleur ziet er wel erg mooi en dagelijks uit. Dus ik ga de liquid lipstick ook zeker wel zelf houden en proberen.

 

Hydrate

 

Sachajuan – Shampoo

Het merk Sachajuan is mij helemaal nog niet bekend. Maar de verpakking ziet er wel erg mooi uit en vooral ook erg passend bij het thema Hydrate. Ik ga de shampoo zeker wel zelf uitproberen.

 

Hydrate

 

Nailberry – Nagellak

Van het merk Nailberry heb ik al eens een nagellak gehad in een rode kleur via de Glossybox. Helaas was deze toen onwijs snel gechipt en daarom was ik daar toen alles behalve tevreden over. Ik ga de nagellak zeker nog wel een kans geven. Wellicht dat mijn mening deze keer veranderd.

 

Hydrate

 

Medik8 – Hydr8 Intense

Ik moest even goed lezen wat dit product precies was. Maar het gaat om een serum met onder andere hyaluronic acid. Met maar liefst 6 druppels masseer je je gehele gezicht in en laat je het product opdrogen voordat je verder gaat met een moisturiser. Ik ben zeker wel benieuwd.

 

Hydrate

 

Glove – Jade green Gua Sha

Het merk Glov is mij zeker wel bekend en zulke beauty tools ken ik ook zeker wel. Deze van Glov in jade green ziet er wel echt super uit! In het Lookfantastic magazine staat ook een hele pagina met welke massage technieken waarvoor helpen. Je kunt deze tool ook in je beauty fridge bewaren voor een extra verkoelend product.

 

Hydrate

 

Philip Kingsley – Conditioner treatment

Ik dacht eigenlijk dat dit een soort sample extra was in de beauty box. Maar het lijkt toch echt om een tellend product te gaan. Dit vind ik zelf altijd erg tegenvallen omdat je zulke samples ook gratis bij aankopen krijgt. En daar wil ik dan ook geen maandelijks bedrag voor betalen. Wel gebruik ik graag een goede conditioner dus ik ga het product zeker wel uitproberen al is het wel jammer dat het maar 1 keer kan.

 

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: