Hydro, Redness & Poreless primer

Zo nu en dan koop ik wat producten uit de nieuwe Essence collecties. Een product wat ik altijd redelijk vaak gebruik en daarom altijd wel nodig heb is natuurlijk een primer. Daarom kocht ik de drie nieuwe Hydro, Redness & Poreless primers van Essence. Kom je gezellig meelezen?

 

Essence Poreless primer

Ik kocht de drie nieuwe primers van Essence waaronder de Hydro primer, de redness primer en deze poreless primer. De Poreless primer heeft uiteraard zoals de naam het al zegt een pore reducerend effect. Het zorgt voor een egale en gladde basis voordat je met jouw make-up routine start. De primer bevat onder andere Niacinamide en heeft ook nog eens een hydraterende werking die tot wel 48 uur lang voedt. Zoals gewend van Essence is de primer cruelty free en vegan en vind je deze onder andere bij de Boozyshop voor maar €3,95.

 

 

Essence Hydro Primer

De Hydro primers zijn tot nu toe altijd mijn favoriet omdat ik soms ook een droge huid kan hebben. Deze Hydro hero primer bevat onder andere Hyaluronzuur en komkommer extracten. Het heeft een verfrissend, verzorgend en verkoelend effect. Wat ik ook erg fijn vind is dat deze primer geen alcohol, geen olie en geen parabenen bevat en dus echt een clean beauty product is. Inmiddels gebruik ik deze primer nu ook al een tijdje en bevalt deze ook echt onwijs goed! Het verfrissende effect geeft een soort gevoel van een frisse koude komkommer op je huid en voelt echt erg fijn. Bovendien neemt mijn huid heerlijk het product snel op waarna ik mijn make-up kan gaan aanbrengen…

 

HydroHydro HydroHydro

 

Essence Redness Primer

De laatste van deze drie primers is de Redness Reducer primer. Dit kan ik vooral weleens op mijn wangen of onder mijn ogen gebruiken en is dus mooi te combineren met andere primers. De Redness primer bevat onder andere groene thee extracten en heeft een verzachtend (soothing) effect op de huid. De verpakkingen van deze nieuwe primers vind ik erg fijn in gebruik de hoeveelheid is gemakkelijk te doseren. Je hoeft niet met je vingers in een potje maar kunt het product op je handen of direct op je gezicht aanbrengen. Mochten deze primers in het vaste assortiment blijven zou ik ze zeker opnieuw aanschaffen…

 

 

Voor welke primer zou jij gaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.