Gezichtsreiniging en gezichtsverzorging zijn de belangrijkste onderdelen voor een mooie huid en een mooie make-up look. Ik gebruik daarom maar al te graag gezichtsmaskers in alle vormen en soorten. Voor een goede reiniging gebruik ik het liefst een smeerbaar masker en voor hydratatie een doekmaskers. Maar ook de oogpads zijn niet weg te denken uit mijn voorraad maskers.

 

Hydrogel under eye mask – Action

Met een slakkengang langs het beauty pad bij de Action lopen zo regelmatig loont zich zeker voor een maskerfan. Zo spotte ik eerdaags dit nieuwe masker voor onder de ogen. De verpakking trekt zeker je aandacht en het maaktte mij ook nieuwsgierig naar de maskers doordat ze op de tekening van kant lijken. Ze doen mij eigenlijk denken aan de kanten maskers welke ik nog van de DM Balea klaar heb liggen.

 

hydrogel

 

Deze maskers zouden geschikt zijn om de huid onder de ogen te hydrateren en te verzachten. Je kunt de pads eenvoudig aanbrengen waarna je 15 tot 20 minuten lekker kan relaxen. De pads voelen silicoon achtig aan, en doen mij denken aan het glibberige lipmasker van de Action.  De oog pads bleven in het begin gewoon goed plakken, maar na 10 minuten gleden ze er continue vanaf. Het beste zou dan ook zijn met dit masker om de 15 a 20 minuten geheel plat te gaan liggen. Voor mij was dit was lastig, gezien dit geen lekkere positie meer is met mijn baby buikje en lig ik liever op mijn zij of wat omhoog.

 

hydrogel

 

De hydrogel oogpads zijn te koop voor €0,59 (een setje met twee pads). Toch zou ik eerder aanraden om voor de komkommer oogpads van de Action te gaan (3 setjes van 2 stuks voor 1 euro). Deze zijn wel van een ander soort materiaal, maar hebben echt een super goed effect! Ik gebruik deze tot op heden nog steeds.

Gebruik jij weleens oogpads?

11 Reacties

  1. Ik heb al onwijs veel maskers en producten van de action geprobeerd en eigenlijk nog nooit ergens last van gehad. Zou het gewoon eens proberen.

  2. Eerlijk? Ik heb schrik voor de producten van de Action, zo goedkoop…Maar als jij er goed op reageert zal er wel niets mis mee zijn 🙂 misschien moet ik het toch eens proberen?

  3. Hihi ziet er best grappig uit! Ik heb zelf nog nooit eye masks gebruikt, zou het wel een keer willen proberen.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: