I Coloniali is een nieuw Italiaans huidverzorgingsmerk op de markt waarbij eeuwenoude apothekersgeheimen worden nageleefd door een juiste combinatie van kostbare specerijen & kruiden met moderne wetenschap.

 

I Coloniali

Het Italiaanse merk I Coloniali is op basis van eeuwenoude apothekersgeheimen. Door middel van kostbare specerijen en kruiden gecombineerd met de moderne wetenschap samengesteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis van Maestri Speziali. Een Italiaanse meester gespecialiseerd in het selecteren en mengen van producten uit de natuur voor genezing en schoonheidsproducten. Hierdoor zul je in de producten van I Coloniali grondstoffen tegenkomen als Mirre, Safraan, Zwarte rijst en Lotus.

 

I coloniali

 

Hydra brightening

Er zijn drie verschillende gezichtsverzorgingslijnen: Age recover, Hydra brightening en Mattifying & Pureness. De lichaamsverzorging heeft ook drie verschillende soorten lijnen: Regenerating & Velveting, Softening en Invigorating & Toning. In deze review ga ik meer op in de Hydra Brightening gezichtsverzorgingslijn!

De Hydra brightening is een lijn waarbij je ingrediënten als zwarte rijst en engelwortel extracten tegen zult komen. Deze ingrediënten staan bekend om het revitaliserende effect wat ze hebben! Zwarte rijst is een van de meest krachtige anti oxidanten en verhoogt de elasticiteit en zachtheid van de huid. Engelwortel staat bekend als een ingrediënt wat de huid verheldert (brightening) door het melanine in de huid te remmen. Deze ingrediënten samen geven de huid een intense hydratering, verheldering en zachtheid die je nog niet hebt gekend.

I coloniali I coloniali

 

Hydra brightening sleeping mask

Het masker welke ik heb ontvangen is het Hydra brightening thirst quench sleeping mask. Je kunt het masker op verschillende manieren gebruiken. Voor een brightening effect laat je het masker 30 minuten intrekken waarna je de restanten verwijderd. Voor een hydraterend effect gebruik je het masker voor een gehele nacht. Het masker heeft zoals elk ander masker het beste effect wanneer je dit 1 a 2 keer per week gebruikt!

 

 

I Coloniali is te koop bij Douglas. Het sleeping mask kost €35,70 voor een fullsize verpakking van 75ml

Gebruik jij wel eens een sleeping masker?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

9 Reacties

  1. Klinkt als een top product. Helaas kan ik snachts totaal niet met zoiets slapen, daar irriteer ik me altijd mateloos aan, hihi!
    Liefs,
    Elles

  2. ik doe het ook wel eens. maar dan voor ik ga slapen. want ik slaap heerlijk op mijn buik of zij en dat wordt zo n zooitje anders

  3. Yes, een paar keer al gedaan (van verschillende merken). Het enige wat ik lastig vind is dat ik een buikslaper ben. Ik probeer het echt – door eerst nog wat te lezen op de e-reader – te laten intrekken, maar toch wordt mijn kussensloop wat plakkerig.

  4. Wat een aparte ingrediënten zitten er in zeg. Ik gebruik nooit een sleeping masker, ik ben altijd band dat mijn kussen dan helemaal vol zit, maar het zal natuurlijk wel gewoon intrekken in je huid.

  5. Ik gebruik het eigenlijk nooit nee en ik vind deze erg prijzig. Toch spreekt het me heel erg aan dat er op een oude traditionele manier wordt gewerkt met ‘oude’ ingrediënten. Daar houd ik van!

  6. Klinkt heerlijk maar gebruik het ook nooit. Sowieso maskertjes. Niet omdat ik het niet lekker vind maar omdat ik er vaak de tijd voor vergeet te maken.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: