I heart revolution hoort zoals de meeste al van mij weten tot een van de make-up merken in mijn top drie! Ik heb mijzelf een tijdje geleden getrakteerd op een aantal nieuwe blushes.

 

Blushing heart & Bleeding heart

Ik vind beide blushes echt fantastisch op het eerste oog, de verpakking zijn ook super mooi. De Blushing is wat meer girly en bestaat uit drie tinten blush. De Bleeding had ik wat meer rood verwacht nav de verpakking. Maar gelukkig was deze blush ook prachtig roze. Beide blushes zijn te koop voor ca €5,95 per stuk, ik heb ze zelf in de sale gekocht voor €3,95 per stuk. De blushes zijn beide erg gemakkelijk in gebruik, wel heb ik de blush in ”twee lagen” aangebracht omdat ik het anders iets te subtiel vond voor op de foto. In het echt zou ”een laag” natuurlijk meer dan genoeg zijn.

 

 

Make-up look met blushing hearts

Deze blush geeft een lichtere kleur roze, wat ook fijn is omdat ik een vrij lichte huidskleur heb. Het is jammer dat het meeste van deze blush wordt weggeflits op de foto. De oogschaduw van deze look is van het L.O.V matte X metallic palette.

 

heart

heart

 

Make-up look met bleeding hearts

De oogschaduw van deze look is van Essence, het too glam to give a damn palette. Ik vind dat dat deze blush een diepere rood geeft. Deze blush is ook wat duidelijker te zien op de foto, zonder dat deze weggeflits wordt. Van de twee nieuwe blushes is dit absoluut mijn favoriet. Beide blushes zullen zeker nog terugkomen in de komende make-up looks op mijn blog en instagram.

 

heart

heart

 

Welke van deze twee zou jouw favoriet zijn, en waarom?

Voor wie een echte I heart revolution fan is zoals mij komt er eerdaags ook een review aan van de unicorn highlighter en heb ik nog een aantal oogschaduw palettes klaarliggen.

34 Reacties

  1. De hart vorm van de verpakking is erg leuk. Ik heb er eentje en wil graag mee hebben 😀
    Mooi zijn ze

  2. Eigenlijk gebruik ik niet zo vaak make-up, soms wat oogmake-up en wat lichte lippenstift. Heb een wat donkerdere huidkleur

  3. Wat jammer van de overbelichting op de foto’s! De producten zien er wel erg mooi uit, vooral dat patroon op die bleeding hearts variant is prachtig! 🙂

  4. Ik ben wat witter op de fotos door de ringflitser die ik gebruikt heb, maar ben ook vrij wit van mijzelf dus gebruik ook de allerlichtste foundation

  5. Ik vind ze allebei erg mooi. De oogschaduw vind ik ook heel kunstig aangebracht trouwens.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: