Ja het is geen kerst meer I know… Ik twijfelde al een langere tijd over de I Heart Revolution x Elf collectie. Omdat ik het merk soms iets vind tegenvallen in vergelijking met bijv andere budget merken zoals Essence en Catrice twijfelde ik heel lang. Maar toen het in de sale kwam heb ik toch maar met een aantal producten toegeslagen. In deze eerste review van deze collectie de highlighter, 2 glosses en de lip balms. Kom je gezellig meelezen?

 

I Heart Revolution x Elf highlighter

Van de I Heart Revolution x ELF collectie was het wel echt de highlighter Jovie welke de meeste aandacht voor mij trok. Ik ben gek op highlighters en kan er eigenlijk nooit genoeg van hebben. Bovendien is de verpakking ook altijd erg belangrijk en die is bij deze collectie dan ook wel echt on point! De highlighter is onwijs goed gepigmenteerd, vegan en cruelty free. Bij de Boozyshop was deze oorspronkelijk te koop voor €9,95. Ik heb hem voor ongeveer de helft gekocht maar de highlighter Jovie is nu zelfs €2,95. Echt een spotprijsje dus!!

 

I Heart RevolutionI Heart RevolutionI Heart Revolution

 

x ELF candy cane lipgloss Jack in the Box

Oke deze lipgloss verpakking is wel echt heel erg gaaf! De swirl van het rood en paars trekt zeker de aandacht en daarom heb ik deze ook meebesteld. De lipgloss bevat een handige applicator welke erg zacht is maar de lipgloss ook gemakkelijk zonder knoeien aanbrengt. De oorspronkelijke verkoopprijs lag ook bij €9,95 maar voor deze sale prijs van €3,95 moet je deze gewoon aanschaffen.Ik was met het swatchen in ieder geval al stunned!

 

I Heart RevolutionI Heart Revolution

 

x ELF lipgloss Best Coffee

Ik ben gek op nudes en ondanks dat ik niet graag een lipgloss gebruik maar liever een liquid lipstick vond ik deze wel erg interessant. En de swatch stelt ook zeker niet teleur… Wellicht moet ik mijn mening over I Heart Revolution dan toch maar aanpassen haha… Ook deze lipgloss had een oorspronkelijke verkoopprijs van €9,95 en is nu in de sale voor €3,95.

 

I Heart RevolutionI Heart Revolution

 

x ELF lip balm set

Het laatste item uit deze eerste I Heart Revolution x ELF collectie is het setje van twee lip balms. Ja ik heb al genoeg lip balms… Maar hebben we ooit genoeg lip balms…. NEE! Het setje bevat 1 lip balm met een licht roze tint en een met een wat fellere roze tint. Ik heb er inmiddels altijd eentje naast mijn bed staan voordat ik slapen ga en als ik wakker wordt. En ik ben er wel erg tevreden over! Ik kon deze helaas niet meer bij Boozyshop terugvinden, maar mocht je ze nog ergens zien kan ik alleen maar adviseren om ze aan te schaffen…

PS: Ben je overigens benieuwd naar de highlighter face swatch en de lipglosses met een make up look? Uiteraard heb ik deze bewaard voor de review van het palette. Dus kom daar zeker nog even voor terug.

 

I Heart RevolutionI Heart RevolutionI Heart RevolutionI Heart Revolution

 

Wat vind jij van de I Heart Revolution x Elf collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: