De laatste tijd zal het vast opgevallen zijn dat ik regelmatig wat Glamlite reviews post. Het merk is namelijk een beste favoriet bij mij geworden. En met name vanwege de gave verpakking maar ook de mooie frisse & felle kleuren.

 

Ice cream palette

Het Ice cream palette is een van de nieuwste Glamlite palettes. Volgens mij is er inmiddels ook weer een mini burger palette uitgekomen. Maar deze is nog niet in Nederland te koop. Het palette komt in een onwijs gave ice cream truck verpakking geleverd. Hierin zit het vrij grote ice cream palette en het eerste wat je gelijk al opvalt zijn de beweegbare sprinkles op de voorkant van het palette.

Ook dit is weer echt super leuk gedaan en props voor zowel de kartonnen verpakking. Als de verpakking van het palette zelf. Aan de binnenkant zit een vrij grote spiegel wat erg handig kan zijn. Zelf gebruik ik de spiegels van het palette zelf vrij zelden maar ik vind het wel altijd erg mooi staan. Het palette is te koop bij Boozyshop voor €48,95 wat een prima prijs is voor dit formaat, 30 pans, de supergave verpakkingen maar vooral ook de kwaliteit.

 

Ice creamIce cream Ice creamIce cream

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat uit de volgende kleuren van boven naar beneden: Chocolate, Black Cherry, Red Velvet, Pumpkin en French Vanilla. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Butter Pecan, Salted Caramel, Raspberry, Rocky Road en Pecan Praline. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Taro, Gelato, Cookie Dough, Lemon en Peanut Butter. De vierde rij bevat de volgende kleuren: Strawberry, Blueberry Cheesecake, Birthday Cake, Cotton Candy en Strawberry Cheesecake. De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Mochi, Honey Lavender, Mint Chocolate, Rainbow Sherbet en Orange Cream. De zesde en alweer de laatste rij bevat de volgende kleuren: Bubble Gum, Pistachio, Coockie Monster, Green Tea en Mango.

 

Ice creamIce cream Ice creamIce cream Ice creamIce cream

 

Make-up looks

Voor mijn eerste twee looks wilde ik voornamelijk de pastel tintjes gaan gebruiken. En voor mijn eerste look heb ik de kleuren Honey Lavender (matte), Cookie Monster (matte), Mochi (matte) en French Vanilla (shimmer) gebruikt). Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Green Tea (matte), Pistachio (matte), Mint Chocolate (matte) en French Vanilla (shimmer) gebruikt. Ik ben wel tevreden over beide looks de kleuren waren mooi en gemakkelijk in gebruik en zoals verwacht ook mooi zacht. Ik vind de groene kleuren er wel iets meer uitspringen qua intensiteit van de kleuren.

 

 

Wat vind jij van het ice cream palette?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: