Ice cream truck palette Glamlite

De laatste tijd zal het vast opgevallen zijn dat ik regelmatig wat Glamlite reviews post. Het merk is namelijk een beste favoriet bij mij geworden. En met name vanwege de gave verpakking maar ook de mooie frisse & felle kleuren.

 

Ice cream palette

Het Ice cream palette is een van de nieuwste Glamlite palettes. Volgens mij is er inmiddels ook weer een mini burger palette uitgekomen. Maar deze is nog niet in Nederland te koop. Het palette komt in een onwijs gave ice cream truck verpakking geleverd. Hierin zit het vrij grote ice cream palette en het eerste wat je gelijk al opvalt zijn de beweegbare sprinkles op de voorkant van het palette.

Ook dit is weer echt super leuk gedaan en props voor zowel de kartonnen verpakking. Als de verpakking van het palette zelf. Aan de binnenkant zit een vrij grote spiegel wat erg handig kan zijn. Zelf gebruik ik de spiegels van het palette zelf vrij zelden maar ik vind het wel altijd erg mooi staan. Het palette is te koop bij Boozyshop voor €48,95 wat een prima prijs is voor dit formaat, 30 pans, de supergave verpakkingen maar vooral ook de kwaliteit.

 

Ice creamIce cream Ice creamIce cream

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat uit de volgende kleuren van boven naar beneden: Chocolate, Black Cherry, Red Velvet, Pumpkin en French Vanilla. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Butter Pecan, Salted Caramel, Raspberry, Rocky Road en Pecan Praline. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Taro, Gelato, Cookie Dough, Lemon en Peanut Butter. De vierde rij bevat de volgende kleuren: Strawberry, Blueberry Cheesecake, Birthday Cake, Cotton Candy en Strawberry Cheesecake. De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Mochi, Honey Lavender, Mint Chocolate, Rainbow Sherbet en Orange Cream. De zesde en alweer de laatste rij bevat de volgende kleuren: Bubble Gum, Pistachio, Coockie Monster, Green Tea en Mango.

 

Ice creamIce cream Ice creamIce cream Ice creamIce cream

 

Make-up looks

Voor mijn eerste twee looks wilde ik voornamelijk de pastel tintjes gaan gebruiken. En voor mijn eerste look heb ik de kleuren Honey Lavender (matte), Cookie Monster (matte), Mochi (matte) en French Vanilla (shimmer) gebruikt). Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Green Tea (matte), Pistachio (matte), Mint Chocolate (matte) en French Vanilla (shimmer) gebruikt. Ik ben wel tevreden over beide looks de kleuren waren mooi en gemakkelijk in gebruik en zoals verwacht ook mooi zacht. Ik vind de groene kleuren er wel iets meer uitspringen qua intensiteit van de kleuren.

 

 

UPDATE Make-up looks

Ik heb besloten om vanaf nu elke maand 1 palette uit te kiezen en daar zoveel mogelijk make-up looks mee te gaan maken. Voor de maand Mei 2023 was dat het Glamlite Ice cream truck eyeshadow palette. Voor de eerste make-up look probeerde ik dan ook een Ice cream te maken met nadruk op probeerde. Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt Bubble Gum (matte), Mochi (matte) en Peanut Butter (matte). Ondanks dat het ijshoorntje niet helemaal is wat ik wilde ben ik toch best tevreden over deze make-up look!

 

 

Voor mijn tweede make-up look had ik wat pop of pastel in gedachten omdat het palette echt een aantal prachtige goed gepigmenteerde pastels heeft! Ik heb gekozen voor de volgende kleuren Mochi (matte), Mint Chocolate (matte), Honey Lavender (matte), Mango (matte) en wat van French Vanilla (shimmer). Ik ben erg tevreden met deze mooie frisse make-up look.

 

 

Aangezien mijn tweede make-up look vooral met pastels was wilde ik ook een make-up look met de shimmers maken. Ik heb gekozen voor de volgende kleuren: Lemon (shimmer), Birthday Cake (shimmer), Cotton Candy (shimmer), Blueberry Cheesecake (shimmer) en wat van de kleur Mochi (matte). Deze make-up look was eigenlijk zo gemaakt en het is jammer dat ik nog het een en ander te leren heb qua fotograferen want de pigentatie van de shimmers waren nog veel en veel mooier in het echt! Ook met deze make-up look ben ik weer erg tevreden…

 

 

Mijn volgende make-up look is een combinatie van het oogschaduw palette met een cake liner palette (van een ander merk). Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt: Mango (matte), Mint Chocolate (matte), Bubble Gum (matte) en Honey Lavender (matte). De pigmentatie van de kleur levert hier ook weer onwijs goed en ik ben zo onwijs tevreden over deze matte gele kleur. Een goed gepigmenteerde gele matte is namelijk best lastig te vinden. De look is heerlijk kleurrijk en creatief en eigenlijk precies wat ik wilde!

 

 

Wat vind jij van het ice cream palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.