Toen ik het forever flaweless ICE en FIRE palette op de instagram van Revolution zag moest ik deze hebben. Helaas waren ze nog niet bij de Boozyshop te koop dus heb ik ze gekocht bij Beautybay. Inmiddels zijn ze sinds vorige week ook bij de Boozyshop te koop wat natuurlijk een stuk prettiger is!

 

ICE palette

Het ICE palette van Revolution bestaat uit 18 verschillende kleuren meteen matte of een shimmer finish. Wie make-up verslaafd is zoals mij zal het waarschijnlijk wel opvallen dat dit palette erg veel lijkt op de blue blood van Jeffree Star. Waarschijnlijk zal het palette veel ook wel afschrikken vanwege de heftige blauwe kleuren maar ook hier kun je echt een mooie frisse dagelijkse look mee maken. Of gewoon zoals mij een halloween look voor op Instagram. Het palette is zoals ik gewend ben van Revolution ook Cruelty free wat bij mij wel echt een pre is! Het palette is te koop bij oa Boozyshop voor €10,95

 

ICE ICE

 

Swatches

De eerste rij swatches bestaat uit de kleuren Break, Drench, Icicle, Immerse, H20 en Glass. Het kleurtje wat mij van deze rij het meest aanspreekt is Icicle. De tweede rij swatches bestaat uit de kleuren Glacier, Freeze, Arctic, Frostbite, Melt en Cool. Hiervan zijn het de eerste drie kleuren (Glacier, Freeze en Arctic) welke mij erg aanspreken. De derde rij swatches bestaat uit de kleuren Ocean, Titanic, Icy, Crystal, Iceberg en Climate. Hier zijn het de eerste twee kleuren (Ocean, Titanic) welke er erg uitspringen voor mij.

De swatches zijn droog gemaakt, maar de kleuren zijn ook mooi met een natte kwast te gebruiken voor een intenser effect. Ik ben erg tevreden over de pigmentatie en ik vond dat er ook weinig fall-out was met dit palette.

 

 

Make-up look

Omdat ik middenin het thema halloween zit voor mijn instagram heb ik een ice queen look met het palette gemaakt. Het heeft behoorlijk wat tijd gekost om deze look te maken maar ik ben er wel erg tevreden over. Ik heb de kleuren Glacier, Arctic, Cool, Crystal en Freeze gebruikt. De kleur Cool heb ik gebruikt om mijn gezicht wit te maken, de blauwe spots zijn gemaakt met de kleur Crystal. Op mijn ogen heb ik de kleur Glacier, Arctic en Freeze gebruikt. De glitters en wimpers zijn van Essence en de parels zijn van de Action.

 

ICE ICE

 

Wat vind jij van het ICE palette en wat is jouw favoriete kleur uit het palette?

PS: Ook fan van halloween bekijk dan mijn quija bord look terug met het Deep dive palette van Revolution

2 Reacties

  1. Mooi palette, helaas hadden ze deze niet bij Superdrug toen ik in Engeland was

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: