Icee blue raspberry palette Glamlite

Ik sprong een gat in de lucht toen de Icee collectie bij Boozyshop kwam. Gelijk sprintte ik naar mijn computer om de collectie te bestellen, de site leek al iets overbelast. Maar gelukkig was het vrij snel gelukt om de twee palettes en de lip trio te bestellen. Vandaag het Icee blue raspberry palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Glamlite Icee blue raspberry eyeshadow palette

De Glamlite Icee collectie bestaat uit het Icee blue raspberry palette, het Icee red cherry palette en de cup with straw lip trio. Over de twee palettes ben ik het meest enthousiast en in deze review zul je ook wel zien waarom. Het Icee blue raspberry palette bevat 12 pan oogschaduw waarvan 7 mattes en 5 shimmers. De kleuren zien er allemaal waanzinnig uit, en nu ben ik sowieso gek op een blauwe oogschaduw look. Dus ik hoop dat het palette weer zoals de geweldige Glamlite formule is. Het Icee blue raspberry palette kost €29,95 bij Boozyshop wat echt een goede prijs is voor Glamlite!

 

Icee blue raspberry Icee blue raspberry Icee blue raspberryIcee blue raspberry Icee blue raspberryIcee blue raspberry Icee blue raspberryIcee blue raspberry

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Chillin, Frozenated, Polar Bear en Ice Cold. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Glacial, Frost, Icicles en Cool. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Refresh, Blue Raspberry, Icy en Melted. Ik ben echt stunned van deze swatches! Glamlite heeft het gewoon weer geflikt want de pigmentatie is echt waanzinnig goed! Can’t wait to use it!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look wilde ik een soort duo look maken met het Icee red palette (de review hiervan komt morgen online!). Voor de blauwe kant heb ik de volgende kleuren gebruikt: Melted (matte), Blue Raspberry (matte), Cool (matte), Glacial (matte), Polar Bear (matte) en Chillin (shimmer). De kleuren zijn onwijs gemakkelijk in het gebruik maar vooral onwijs goed gepigmenteerd. Je heb weinig nodig en het blendt als een droom! Het palette staat zeker nog op mijn lijstje om de komende tijd nog meer looks mee te gaan maken.

 

 

Wat vind jij van het Icee blue palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.