Iconic London palette Glossybox adventskalender

Het Iconic London palette zat in deurtje nummer 24 van mijn Glossybox adventskalender. Omdat ik nog helemaal geen palettes van het merk heb of eigenlijk helemaal nog niets van dit merk. Ben ik juist nog meer benieuwd ernaar. Lees je mee?

 

Iconic London palette

Ik vind dat het Iconic London palette er van buitenaf best sjiek uitzien. Het is misschien wat simpel vergeleken met sommige palettes die ik heb maar het heeft zeker wel iets. En het straalt toch gewoon wat uit (vind ik dan). Bij het openen van het palette was ik eigenlijk best wel verbaasd. Het palette is namelijk waanzinnig mooi. Waarom ken ik dit merk nog niet haha! Het Iconic London palette bevat 20 pan oogschaduw met een ruime afwisseling aan matte kleuren en shimmer kleuren. De kleuren zijn voornamelijk richting nude maar zo allemaal samen in dit palette denk ik op het eerste blik aan mooie glam looks voor tijdens de feestdagen.

 

Iconic LondonIconic London Iconic LondonIconic London

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren In the nude, Champagne chic, 24K gold en Deep soul. De tweede rij swatches bevat de kleuren Vip vibes, Copper me fancy, Ultimate tan en Closing party. De derde rij swatches bevat de kleuren Bronze bae, Taupe D’taupe, Merlot mondays en Velvet crush. De vierde rij swatches bevat de kleuren Peaches & Dreams, Peach fizz, Bellini en Rags to riches. De vijfde en laatste rij swatches bevat de kleuren Icon, Marshmallow, Wonderland en Girl boss.

Ik vind de swatches van het palette zeker niet verkeerd, ze swatchen erg mooi, gemakkelijk en goed gepigmenteerd. Maar ik ben op de een of andere manier ook niet echt mind blown. Snel maar wat make-up looks maken dus!

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Deep Soul (matte), Ultimate Tan (matte), In The Nude (matte) en Champagne Chic (shimmer) gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Ultimate Tan (matte), Peaches & Dreams (matte) en Icon (shimmer) gebruikt. Ik denk dat het voor het eerst is dat ik wel redelijk tevreden ben over mijn cut crease. De kleuren waren ook erg gemakkelijk in het gebruik en super goed gepigmenteerd. Ik vind beide looks ook erg classy en zeker mooi om te dragen met de feestdagen. Wat ik over het swatchen zei moet ik zeker terugnemen want ik ben erg tevreden!

 

Iconic LondonIconic LondonIconic LondonIconic London

 

Wat vind jij van het Iconic London palette? Was jij al bekend met het merk? Zoja waarmee?

2 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.