Tot kort geleden had ik eigenlijk alleen nog oogschaduw palettes en een lip bullet van Jeffree Star. Natuurlijk was ik ook benieuwd naar zijn liquid lipsticks. Nu had Jeffree laatst een mooie samenwerking met Morphe waarvan ik het artistry palette al in huis heb en ook al een review van online staat. De iconic nude en iconic bold sets waren laatst ook te koop bij The Make up spot.

 

Iconic nudes

Het Iconic nudes lip kit bestaat uit twee iconische liquid lipsticks van Jeffree Star en 3 iconische hoogglans lipglosses van Morphe. De kleuren uit het nudes kit zijn mooie zachte kleuren welke je dagelijks kunt gebruiken. De set bestaat uit: Velour liquid lipstick mannequin, velour liquid lipstick leo, lip gloss star crown, lip gloss first impressions en lip topper slurp. De liquid lipsticks bevatten 2,7 ml en de lip glosses bevatten 3 ml.

 

iconic iconic

 

Velour liquid lipstick mannequin

Dit eerste kleurtje mannequin past echt perfect bij mij. Dit is een liquid lipstick welke ik eigenlijk wel elke dag zou gebruiken, hij zit nu ook standaard in mijn handtas. Ik denk dat ik deze wel in het groot moet gaan kopen want hij zal snel opgaan.

 

iconic

 

Velour liquid lipstick Leo

Het tweede kleurtje Leo is iets donkerder maar nog wel erg mooi draagbaar. Ik vind deze kleur vooral erg mooi voor deze herfstperiode. Dit is overigens mijn eerste ervaring met liquid lipsticks van Jeffree Star ik had alleen nog een lip bullet. Ik vind dat ze erg mooi opdrogen en ze zijn ook mooi resistent tegen eten/drinken.

 

iconic

 

Lip gloss star crown

Ik ben minder fan van lip glosses maar ik had veel goeds gehoord over deze van Morphe. Ik vind de kleur in ieder geval erg mooi en ook goed draagbaar.

 

iconic

 

Lip gloss first impressions

Een clear gloss is mooi wanneer je toch iets wilt dragen maar niets te opvallen mag gebruiken op bijvoorbeeld je werk. Je kunt deze ook mooi over een kleurtje doen voor een glans.

 

iconic

 

Lip gloss slurp

Slurp is een lip topper welke ik over de liquid lipstick Leo van Jeffree Star heen heb gedaan. Lip toppers zijn een mooie oplossing als je toch voor een shiny effect wilt gana.

 

iconic

 

Iconic bolds

Het tweede set is de iconic bolds lip kit. Deze bestaat uit twee iconische liquid lipsticks van Jeffree Star en 3 iconische hoogglans lipglosses van Morphe. Dit set is wel een stuk gewaagder want het bevat felle roodkleuren voor een echt opvallende look. Het set bestaat uit: Velour liquid lipstick unicorn blood, velour liquid lipstick redrum, lip gloss berry blast, lip gloss iconic en lip topper living for it.

 

iconic iconic

 

Velour liquid lipstick unicorn blood

Zoals je kunt zien op mijn lip swatch vind ik rode tinten altijd wat moeilijk om aan te brengen vooral als het naast de lippen komt is het vaak een geknoei om het netjes bij te werken. De kleur zelf is wel erg mooi. Dit is wel een mooi kleurtje wat ik met een feestdag als kerst zou gebruiken.

 

iconic

 

Velour liquid lipstick redrum

Redrum is een iets fellere rode kleur maar ook erg mooi en opvallend. Ik heb deze kleur toevallig gebruikt op mijn make-up look van gister (Zie Instagram pagina).

 

iconic

 

Lip gloss berry blast

Een mooie lip gloss welke een kleine rozige tint erin heeft maar ook erg mooi om over een roze lipstick aan te brengen.

 

iconic

 

Lip gloss iconic

Deze lip gloss heeft een kleine rozige tint erin maar dit zie je er niet heel erg veel van terug behalve in het flesje zelf.

 

iconic

 

Lip gloss living for it

Ook deze laatste lip gloss is een lip topper deze heb ik over de kleur redrum aangebracht. Het effect van de rozige gloed in deze topper over de rode liquid lipstick vind ik persoonlijk erg mooi.

 

iconic

 

Elk setje van 2 liquid lipsticks en 3 glosses kost €27,- wat een prima prijs is. Mocht je echt alleen liquid lipsticks van Jeffree Star willen kopen verkopen ze ook mini bundels. De twee nude series staan zeker nog op mijn wishlist.

2 Reacties

  1. Persoonlijk vind ik die van Jeffree Star wel echt veel beter maar hij heeft heel veel kleuren die ik niet dagelijks zou dragen

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: