Toen ik het nieuwe Morphe 35I palette zag Icy fantasy wist ik gelijk al dat ik deze wilde hebben. Ik noemde het palette in eerste instantie de uitgescheten unicorn. En het is ook echt een waanzinnig mooi palette, lees je mee?

 

Icy fantasy 35I palette

Het Icy fantasy palette (35I) is de nieuwste aanwinst van Morphe. Toen ik de allereerste foto van dit palette zag wist ik gewoon dat ik deze moest hebben! Het palette bevat een hoop mooie kleuren maar hebben allemaal een mooie zachte pastel uitvoering. De kleuren in het palette zijn ook erg mooi voor de komende lente dus ik ben zeker blij met mijn aanwinst. Het palette is bij Morphe zelf te koop voor €27,- of bij The Make-up Spot.

Vorige week maandag schreef ik een review over het lip trio ”pop of pastel” welke eigenlijk een beetje bij dit palette hoort. Mocht je dus net zo een fan zijn van pastel kleurtjes als mij, neem dan ook zeker even een kijkje daar!

 

Icy fantasyIcy fantasy Icy fantasyIcy fantasy

 

Swatches

De eerste rij bevat van boven naar beneden de volgende kleuren White out, Snow glow, Wishful, Flash freeze, Secret escape, So surreal en Spellbinding. De tweede rij bevat de kleuren Brrr-illiant, Euphoria, Echo, Thaw yeah, Chill thrill, Into the blue en dreamer. De derde rij bevat de kleuren Get fresh, Coral cloud, Soar, Dazed, Cold snap, Below zero en Deliver shiver. De vierde rij bevat de kleuren Imagine, Rosy haze, Sky high, Mystical, Starlit, Arctic abyss en Holothermia. De vijfde en laatste rij bevat de kleuren Hush, Fierce flurry, Avalanche, Cosmic cool, Frostbright, Black ice en Charmed.

Met de swatches ben ik erg trevreden, de kleuren zijn erg mooi en goed gepigmenteerd. Zowel de matte als shimmer kleuren zien er allemaal goed uit! Snel door naar de make-up looks…

 

Icy fantasyIcy fantasy Icy fantasyIcy fantasy Icy fantasy

 

Make-up look

Voor de eerste look heb ik de kleuren Dreamer, Deliver Shiver, Spellbinding en Brrr-illiant gebruikt. Voor de tweede look heb ik de kleuren Dreamer, Into the blue en Echo gebruikt. De roze kleur komt uit het W7 Whatever! palette en is de kleur Pop art. Natuurlijk heb ik in beide looks de lipsticks van het Pop of Pastel lip trio gebruikt!

Ik vind paars een van de meest lastige kleuren om mee te werken. Toch ben ik wel tevreden met het dromerige effect van de paarse look. De pigmentatie die het palette heeft zie je hier alleen niet zo goed in terug. Daarom wilde ik nog iets kleurrijker gaan met de tweede look. Ik ben er tevreden over de kleuren en over de pigmentatie ervan, dit palette gaat zeker vaak terugkomen op mijn instagram.

 

 

Wat vind jij van het Icy fantasy 35I palette?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: