Ik mocht voor een nieuwe campagne wat uitzoeken bij iDeal of Sweden. Dit keer zat er als optie ook een active water bottle bij waar ik al een tijdje benieuwd naar was. Ik koos de mooie neutrale kleur Serene Tan. Kom je gezellig meelezen?

 

iDeal of Sweden active water bottle – Serene Tan

Iedereen kent iDeal of Sweden wel voor de prachtige telefoon hoesjes die ze verkopen. Maar wist je al dat ze ook nog een hoop andere producten verkopen? Zo heb ik al eens de draadloze lader voorbij laten komen. Maar dit keer iets heel anders namelijk een Active water bottle. De Active water bottle kost €39,95 maar is vaak in de sale verkrijgbaar en natuurlijk met de kortingscodes van influencers. Helaas is mijn kortingscode op dit moment afgelopen maar met de volgende campagne heb ik weer een actieve code voor jullie. Bekijk hiervoor mijn Instagram en dan de highlight discount codes waar ik alle actieve kortingscodes bijhoudt.

 

iDeal of Sweden iDeal of Sweden

 

Wat is er nou zo speciaal aan deze Active water bottle? Het houdt namelijk je drankje koud maar het houdt je warme drankje ook lekker warm tot wel 12 uur lang.. Heerlijk voor in de koudere periode om tijdens een wandeling een lekker warm kopje thee mee te nemen. En in de zomer uiteraard je water heerlijk verfrissend te houden tot wel 24 uur lang. Daarnaast ziet de fles er natuurlijk ook nog eens prachtig uit en kun je het mooi stylen met alle andere producten zoals je telefoonhoesje. En helaas zijn de feestdagen alweer voorbij anders was het ook nog eens een leuk kerstcadeau geweest! Ach wie weet voor volgend jaar…?

 

iDeal of Sweden iDeal of Sweden

 

Wist jij al dat iDeal of Sweden meer verkocht dan alleen cases?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: