Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Shoppen,  Skincare

Ik ben eraan geloven, mijn allereerste VLOG

Ook ik ben eraan geloven, iets waar ik vanaf het begin af aan van gezegd had, dat het niet mijn voorkeur zou hebben. Waarom ik dan toch gekozen heb om toch te gaan vloggen lees je hieronder…

 

Waarom ben ik dan toch gaan vloggen?

Ik heb het vloggen vroeger altijd uitgesloten omdat ik mij er niet zeker genoeg voelde. De meeste meiden waar ik de vlogs van bekijk vind ik allemaal onwijs knap, een mooie stem hebben en de filmpjes zijn waanzinnig mooi ge-edit. Omdat ik mijzelf niet zag schitteren op Youtube en van het editen weinig kaas had gegeten heb ik altijd gezegd dat ik degene was die dit nooit zou gaan doen. Nou…. Moet ik daar toch eens even op terug komen want twee weken geleden heb ik mijn eerste vlog online gezet. Ik wou direct beginnen met een review van een product, en mijn introductie bewaren voor mijn eventueel tweede vlog omdat ik niet wist of het uiteindelijk toch zou bevallen.

 

Ik voelde mij dan ook onwijs kwetsbaar…

Een filmpje van jezelf online zetten voelde toch een hoop kwetsbaarder dan een blog met foto’s of mijn instagram pagina met foto’s. Ik lees regelmatig op vlogs helaas ook negatieve commentaren. Aangezien ik al zo streng voor mijzelf ben, waarom zouden anderen dit dan ook niet zijn voor mij? Uiteindelijk heb ik op het knopje gedrukt dat mijn vlog online kwam en ENG dat het was!! Gelukkig kreeg ik al vrij snel positieven berichten terug.

 

 

Hoe gaat het nu verder?

Ik zal zeker het vloggen wat beter gaan ontdekken. Inmiddels heb ik ook mijn introductie vlog online gezet en een eerste make-up haul vlog online gezet. Voor de toekomst heb ik nog op de planning om shopvlogs te gaan maken, over citytrips, persevenementen ed te vloggen. En natuurlijk ook onder andere beauty producten gaan reviewen. Ik zou het leuk vinden als jullie de tijd zouden nemen om mijn eerste vlog te bekijken en eventueel wat tips en tops achter te laten.

 

Mocht je ook Youtube hebben zou ik het helemaal leuk vinden als je een duimpje omhoog geeft en je abboneert!

vlog

10 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: