Ook ik ben eraan geloven, iets waar ik vanaf het begin af aan van gezegd had, dat het niet mijn voorkeur zou hebben. Waarom ik dan toch gekozen heb om toch te gaan vloggen lees je hieronder…

 

Waarom ben ik dan toch gaan vloggen?

Ik heb het vloggen vroeger altijd uitgesloten omdat ik mij er niet zeker genoeg voelde. De meeste meiden waar ik de vlogs van bekijk vind ik allemaal onwijs knap, een mooie stem hebben en de filmpjes zijn waanzinnig mooi ge-edit. Omdat ik mijzelf niet zag schitteren op Youtube en van het editen weinig kaas had gegeten heb ik altijd gezegd dat ik degene was die dit nooit zou gaan doen. Nou…. Moet ik daar toch eens even op terug komen want twee weken geleden heb ik mijn eerste vlog online gezet. Ik wou direct beginnen met een review van een product, en mijn introductie bewaren voor mijn eventueel tweede vlog omdat ik niet wist of het uiteindelijk toch zou bevallen.

 

Ik voelde mij dan ook onwijs kwetsbaar…

Een filmpje van jezelf online zetten voelde toch een hoop kwetsbaarder dan een blog met foto’s of mijn instagram pagina met foto’s. Ik lees regelmatig op vlogs helaas ook negatieve commentaren. Aangezien ik al zo streng voor mijzelf ben, waarom zouden anderen dit dan ook niet zijn voor mij? Uiteindelijk heb ik op het knopje gedrukt dat mijn vlog online kwam en ENG dat het was!! Gelukkig kreeg ik al vrij snel positieven berichten terug.

 

 

Hoe gaat het nu verder?

Ik zal zeker het vloggen wat beter gaan ontdekken. Inmiddels heb ik ook mijn introductie vlog online gezet en een eerste make-up haul vlog online gezet. Voor de toekomst heb ik nog op de planning om shopvlogs te gaan maken, over citytrips, persevenementen ed te vloggen. En natuurlijk ook onder andere beauty producten gaan reviewen. Ik zou het leuk vinden als jullie de tijd zouden nemen om mijn eerste vlog te bekijken en eventueel wat tips en tops achter te laten.

 

Mocht je ook Youtube hebben zou ik het helemaal leuk vinden als je een duimpje omhoog geeft en je abboneert!

vlog

10 Reacties

  1. Leuk dat je zo je eigen gaat verbreden. Dat is het denk ik wel, toch? Ik zal vast een vlog van je gaan zien langskomen!

  2. Respect hoor, dat je het aandurft! Ik durf het zelf na 5 jaar nog altijd niet, haha. Leuk ook trouwens om alles zo in beeld te kunnen zien!

  3. Leuk dat je bent gaan vloggen als je dat fijn vindt. En ook top dat je het op youtube doet en niet op je blog. Op een blog lees ik toch altijd het liefst.

  4. Leuk gedaan! Vloggen is ook echt niet mijn ding, maar ziet er goed uit hoor! Veel succes ermee…

  5. Super leuk gedaan hoor! Ik vind alleen die reclame heel erg storend Haha i

  6. Succes! Je bereikt er natuurlijk wel weer een grote nieuwe doelgroep mee, leuk! Ik ga er zelf niet aan beginnen, ik zit nog in de fase dat ik vlogs vreselijk vind haha. Ik lees liever, filmpjes kijken is niet aan mij besteed.

  7. Snap ik, ik zelf ook heb even een gratis programma gebruikt eerst wou kijken of ik t doorzet en dan kijken voor een aanschaf van een programma

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: