Mijn haar is als een soort kroon van mij! Ik heb altijd al erg lang haar gehad, op een domme fout na waarna ik het gelijk weer had laten groeien. Nu ga ik alleen nog voor de dode puntjes naar de kapper. Zelf vind ik het altijd fijn om mijn haar goed te verzorgen met een shampoo, conditioner, masker en eventueel nog een leave-in achteraf. Ik heb al eens van Kocostar het hair pack geprobeerd, dit is een soortgelijk idee dus ik ben erg benieuwd wat deze voor mijn haar gaat doen. Ik heb ook nog van de Balea (huismerk DM) een turban wrap welke ik volgende week review.

 

Ikoo Ikoo

 

Ikoo Thermal treatment wrap – Detox & Balance masker

Het Ikoo masker bestaat uit een infusie van natuurlijke extracten/ingrediënten (onder andere bosbessen, braambessen en zeekelp extracten). Dit is gecombineerd met een thermale techniek om ervoor te zorgen dat je haar weer in balans raak en tegelijk ook je haar een soort detox geeft. Bovendien zorgt het masker er ook nog eens voor dat het haar beschermd wordt tegen het afbreken en verstevigd het het haar ook.

 

Hoe gebruik je de Ikoo wrap?

Allereerst was je je haar en maak je dit handdoek droog. Hierna breng je de wrap aan op je haar en maak je het vast met de sticker zodat deze goed op zijn plek blijft zitten. Het masker heeft een minimale inwerktijd nodig van 15 minuten tot maximaal 25 minuten. Tijdens de inwerktijd kun je het regelmatig lichtjes masseren. Dan is het enige nog wat je hoeft te doen je haar goed uit te spoelen. Hierna kun je natuurlijk genieten van het resultaat!

 

 

Het resultaat

Bij het openmaken van het masker vond ik dat ik eigenlijk weinig van het haarmasker zien qua hoeveelheid. Mijn haar is vrij lang en ik gebruik dan ook meestal wel een volle hand van een haarmasker.  Ik heb het haarmasker 15 minuten laten intrekken waarna ik het grondig heb uitgespoeld. Mijn man die geholpen heeft met de foto’s vond dat hij er vrij weinig van zag. Maar ik vind zelf het resultaat wel zichtbaar en merkzaam.

 

Ikoo

 

Mijn haar kamde goed door, en als een conditioner of haarmasker niet goed werkt lukt dit absoluut niet en is het net touw! Een nadeel aan het masker vond ik dat lang haar lastig is om er goed in te krijgen. Ook plakte het sticker om het masker strak te zetten bij mij niet goed waardoor het masker erg losjes zat en niet altijd even prettig. Zou ik het masker opnieuw gebruiken? Ja, maar ik zou het niet meer dan 1 keer per maand gebruiken.

 

IkooIkoo

 

Het Ikoo masker is te koop voor €5,95 bij de Douglas. Ik heb voor het masker €3,95 betaald bij de DM.

Gebruik jij wel eens een haarmasker? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: