In a trance eyeshadow palette Colourpop

De drie nieuwe tie-dye palettes van Colourpop spelen enorm goed in op deze terugkerende trend. Daarnaast zijn de palettes ook nog heerlijk vrolijk en bevatten ze onwijs mooie kleurtjes voor een heerlijke frisse zomerlook. Vandaag is het de beurt aan het tweede palette in a trance. Lees je mee?

 

In a trance oogschaduw palette

Het in a trance palette is het tweede tie-dye palette van de drie welke Colourpop heeft uitgebracht. Vorige week schreef ik mijn eerste review over het Aura & Out palette. En volgende week komt de review van het laatste palette Miss Bliss. Het fijne aan de 9 pan oogschaduw palettes van Colourpop is dat ik ze altijd zo lekker makkelijk compact vind qua formaat. Maar ook dat ze een grote spiegel bevatten en dus onwijs handig zijn voor onderweg. Houd er wel rekening mee dat als je bij Colourpop besteld dat je boven de €24,- douane kosten moet betalen!

 

in a trancein a trance in a trancein a trance

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Clarity, Mind’s eye en Daydream Bby. De tweede rij bevat de kleuren Future self, All aura again en Crown chakra. De derde en laatste rij bevat de kleuren Transcend dance, Own ur power en Uplevel. Uit de eerste rij ben ik het meest benieuwd naar de Daydream Bby kleur. Uit de middelste rij natuurlijk de loose glitters All aura again en uit de laatste rij vooral de pastel blauwe kleur Transcend dance. Ik vond de kleuren wel gemakkelijk swatchen en ook goed gepigmenteerd en onwijs mooi om zachte looks mee te maken.

 

 

Make-up look

Ik wilde met het palette een mooie zachte look maken en koos daarom voor de paarse en roze zachte kleuren Ik heb de kleuren Own ur power, plevel, Daydream Bby en Clarity gebruikt. Eerlijk vond ik de look in het echt 10 x beter dan ik heb kunnen vastleggen. Hier ga ik voor in de toekomst nog aan werken door te oefenen met mijn fotografie. Benieuwd naar het andere Tie-Dye palette. De review van het Aura & Out palette staat al online. De review van het laatste Tie-Dye palette komt volgende week online!

 

 

Wat vind jij van het in a trance palette?

4 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.