Enige tijd voor mijn bevalling kwam ik via facebook in contact met Kaya sieraden. Voor mijn dochter en mij was ik op zoek naar een sieraad welke wij beiden kunnen dragen*. Uiteindelijk zijn wij tot een mooie samenwerking gekomen waar ik een prachtig armbanden set heb kunnen uitkiezen en nog eens een give away mag organiseren.

 

Kaya sieraden

Bij Kaya sieraden vind je een uitgebreide collectie aan sieraden voor zowel moeder als kinderen. Een groot gedeelte van de collectie kun je personaliseren door iets te laten graveren (dit is een gratis service). Ook kun je kiezen om een geboortesteen erbij te laten plaatsen, hier heb ik zelf niet voor gekozen omdat ik niet wist of Isabelle in maart of april zou komen. Maar een mooie ketting met geboortesteen staat zeker nog op mijn wenslijstje. De baby sieraden worden ook nog eens extra sterk gemaakt, en er wordt gebruik gemaakt van de mooiste materialen. Alle sieraden worden in een mooi geschenkverpakking opgestuurd, waardoor het extra leuk is om jezelf cadeau te doen of iemand cadeau te geven natuurlijk!

 

infinity infinity

 

Giving back project

Bij elke aankoop bij Kaya sieraden wordt er een gedeelte gedoneerd aan stichting Eduki. Dankzij de donaties van het bedrijf kunnen er inmiddels al ruim 20 kinderen in Gambia naar school en dit willen zij natuurlijk naar nog meer kindjes uitbreiden.

 

infinity infinity

 

Infinity armbanden set

Ik heb gekozen voor het infinity armbandensetje in het zilver (925 sterling). Het infinity symbool zelf bevat 13 prachtige maar vooral glinsterende zirkonia steentjes. Het damesarmbandje is verstelbaar in de maten small t/m large door een verlengketting. Het babyarmbandje bevat ook een verlengketting zodat het natuurlijk nog jaren gedragen kan worden. Het setje kwam onwijs mooi verpakt in twee zakjes, een zilverpoetsdoekje en een kortingscode voor een volgende bestelling.

 

 

*Let wel op dat je een baby nooit alleen laat met sieraden om. Verwijder de sieraden voordat je baby in bad gaat, en vooral voor het slapen gaan!

 

Via instagram maak je nu kans op een waardebon twv 30,- bij Kaya Sieraden!

 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

8 Reacties

  1. een heel mooi setje. Ik zou alleen mijn moeder hier geen plezier mee doen, die houdt niet van dit soort sieraden

  2. Wat mooi is dat! Nu moet ik zeggen dat ik alle Kaya sieraden die ik voorbij zie komen heel mooi vind…

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: