#instaperfect
Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen

#instaperfect foundation & 24h concealer Essence

Vroeger wilde ik nooit de deur uit zonder mascara, tegenwoordig doe ik liever alleen wat foundation/concealer op als ik niet met volledige make-up de deur uit wil gaan. Ik probeerde #instaperfect foundation en stay all day 16h foundation van Essence uit.

 

Essence stay all day 16h concealer

Een stralende #instaperfect look met de Essence stay all day 16h concealer. Deze concealer zou helpen tegen donkere kringen, rode vlekjes en/of andere oneffenheden welke je wilt camoufleren. De concealer bevat lichtreflecterende pigmenten en heeft een fijne zachte textuur waardoor de concealer gemakkelijk aan te brengen is.

De applicator van de concealer is erg fijn, de concealer heeft een fijne textuur en smeert goed uit waarbij het gelijk een goede dekking geeft. Met een beautyblender blend ik de concealer wat meer uit en soms gebruik ik nog wat loose powder erop (baking). Ik kan met oprechtheid wel echt zeggen dat dit mijn meest favoriete concealer is en deze flink zal gaan inslaan.

 

#instaperfect

 

Essence #instaperfect foundation

Ik gebruikte hiervoor altijd de essence stay all day foundation van Essence (oude verpakkingen nog), maar hiervoor moest ik altijd de kleuren 10 en 20 mixen (tegenwoordig is er ook 15 van de nieuwe verpakking). Deze foundation vond ik altijd wel oké maar ik was er toch niet helemaal tevreden over. Ik ben toen overgestapt naar de foundation van de Hema en van de NYC. Toen ik zag dat Essence met deze foundation uitkwam wilde ik deze meteen proberen. Het enige probleem is soms dat ik dan al iets koop en nog geen tijd heb om direct te reviewen en dan te lang ermee wacht. Ik wil ook niet allemaal open verpakkingen hebben vanwege verspilling.

Deze foundation heeft een langdurig effect met een matte finishing touch. De foundation is waterproof en dekt goed zodat je altijd instaproof bent oftewel #instaperfect. Ik twijfelde erg over de kleur omdat ik het bij Kruidvat online besteld heb, maar ik heb gekozen voor 30 Funny Ivory. Gelukkig was deze kleur gelijk perfect voor mij!

 

#instaperfect

 

Voor-Na

 

Ik heb de producten zelf gekocht bij de Kruidvat. De concealer kost €2,59 en de foundation kost €4,59. Ook fan van essence producten? Lees dan ook zeker de Essence maskerblog terug.

 

Wat gebruik jij het liefst als je make-up wilt dragen maar geen volledige look?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: