In deze gekke periode moeten we niet vergeten om ook voor ons zelf te zorgen. Een manier hoe ik graag voor mezelf zorg is met huidverzorging. En hoe doe je dat beter dan met een hydraterend masker?! Vandaag een intensive treatment masker van Fanllory een merk waar ik al wel van gehoord had maar nog niet ken. Lees snel verder voor mijn ervaring.

Verpakking

Intensive
De verpakking is echt super mooi. Het intensive treatment masker komt in een mat zwarte kartonnen verpakking met een een glimmende gouden rand waarin duidelijk staat welk masker je hebt. In glanzend zwart staan de naam van het merk, echt heel chique.

Intensive
Als je de kartonnen verpakking opent kan je het intensive treatment masker in de verpakking eruit halen. Deze is vrij simpel maar alle belangrijke informatie staat op de kartonnen verpakking dus is dit echt alleen voor het masker.

Fanllory Intensive Treatment

Intensive
Ik ontving de Deeply Nourishin & Hydrating versie. Deze sheet maskers zijn gemaakt van innovatieve bio-cellulose wat helpt bij een intensieve verzorging van de huid. Het masker bevat voor 97.8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Belangrijkste ingrediënten:

Extract van bruine algen heeft erg hydraterende en verzorgende eigenschappen en bevat een hoog gehalte aan anti oxidanten. Het helpt de huid een boost te geven in het collageen wat zorgt voor een strakkere huid en minder rimpels.

Natriumhyaluronaat helpt bij het hydrateren van de huid en ook bij het vasthouden van vocht.

Marine Collageen bevat een hoge concentratie van collageen. Dit plantaardige collageen is zeer zuiver en wordt gevonden in de oceaan. Het verzorgt de huid dit en hydrateert. Zorgt voor een betere elasticiteit in de huid en vermindert fijne lijntjes.

Citroenzuur voorkomt en vermindert pigmentatie van de huid. Maar het verbetert ook de textuur van de huid.

Aloe vera verzacht de geïrriteerde huid. Maar ook helpt het bij het exfoliëren van de bovenste huidlaag om dode huidcellen te verwijderen.

Het masker

Intensive
Ken je dat als je een sheet masker opent dat je een beetje moeilijk moet doen soms om hem er uit te halen omdat hem moet openen aan de bovenkant? Ik wel ieder geval, maar de verpakking van Fanllory maak je open aan de zijkant waardoor het op een of andere manier een stuk makkelijker lijkt te gaan.


Dit masker is een bio-cellulose sheet masker. Dit is net even anders als de meeste sheet maskers. Omdat dit masker zicht super goed aan de huid hecht kunnen de ingrediënten van het serum beter in de huid dringen. Dus ook beter resultaat. Maar ook door dat dit een speciaal soort weefsel is wat super goed vocht kan vasthouden. Bevat dit masker ook meer serum als andere sheet maskers wat weer betekent meer goede ingrediënten die in huid kunnen trekken. Ook een groot voordeel is dat dit masker volledig recyclebaar is.

Mijn mening


Ik ben de laatste tijd super veel masker aan het testen en ik ben tot de conclusie gekomen dat maskers met een bio-cellulose sheet echt tot mijn favoriete maskers behoren. Normaal moet ik namelijk stil zitten met een sheet masker en door dat ze een soort van aan de huid vastzuigen hoeft dat nu niet. En begrijp me niet verkeerd, ik kan super goed stil zitten maar niet wanneer het moet.

Dit masker maakt mijn huid super zacht en voelt na gebruik ook heel erg gehydrateerd aan. Super fijn ook is dat het masker ook goed te gebruiken is als een after sun mask, wat erg van pas kan komen nu het zonnetje weer lekker schijnt.

Zoek jij nog een masker die echt iets doet voor je huid? Dan is dit masker van Fanllory misschien wel een om te proberen. Ik kan het ieder geval aanraden!

Wat is jouw favoriete soort sheet masker?

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen dit veranderd mijn mening niet!

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: