Naast de samenwerking tussen Revolution en Roxxsaurus kwam zo tegelijkertijd ook het palette in samenwerking met Jack uit. In eerste instantie wist ik nog niet zeker of ik deze wilde hebben. Maar toen ik het palette en de looks ermee zag bestelde ik deze direct mee!

 

jack

 

Jack x Revolution

Het Jack x Revolution palette bestaat uit 20 verschillende kleuren met een matte of een shimmer finish. Het slimme aan dit palette is dat het uit vier delen van 5 verschillende kleuren bestaat wanneer je niet goed weet welke kleuren je het beste kan combineren. Hierdoor is dit palette dus ook nog eens super fijn voor alledaags gebruik.

 

jack jack

 

Swatches

De swatches heb ik ook per blok gedaan. De kleuren in het eerste blok (linksboven) zijn: Scilly, Boo, Over it, TWM en Boujee. Dan de kleuren in het tweede blok (rechtsboven) zijn: Cuppa, Woolly Plum, Ffiona, Introvert en Chill out. De kleuren in het derde blok (linksonder) zijn: Cariad, Hun, Afters, Golden hour en Drama en de kleuren in het vierde blok (rechtsonder) zijn: On my way, Thunder, Queen, Tired af en King.

 

Over het algemeen was ik best tevreden over de pigmentatie van de swatches. Over de shimmers heb ik absoluut niks aan te merken deze zijn echt super fijn. De matte kleuren vond ik in dit palette gelukkig ook redelijk goed maar ik merk dat ik deze bij veel palettes vaak erg vind tegenvallen tov de shimmers.

 

 

Make-up look

Voor deze look heb ik mij laten inspireren door de look van Jack zelf. Ik heb de volgende kleuren hiervoor gebruikt: Golden hour, TWM, Drama, Queen en On my Way. (Voor de wenkbrauwen heb ik de pomade No1 van Lidl Cien gebruikt, de nepwimpers en foundation zijn van Essence en de nude lipgloss is van Ofra)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jackjack   jack

 

Make-up look II

Voor de tweede look heb ik de volgende kleuren gebruikt: King, Tired AF en Chill out. De highlighter is van Revolution ICE kiss, de wenkbrauwen heb ik gedaan met de Lidl Brow Perfect pomade No1. De foundation en wimpers zijn van Essence. Helaas was mijn rijtje met sterretjes in de arcadeboog iets verschoven (wat ik helaas pas achteraf op de foto’s zag).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jack jack jack

 

Het palette is onder andere bij de Boozyshop te koop voor €11,95. Interesse in nog meer Revolution oogschaduw reviews? Bekijk dan ook zeker de review van het Revolution Colour burst oogschaduw palette.

 

Vind jij het fijn dat het palette in blokken te gebruiken is? Welke van de twee looks is jouw favoriet?

9 Reacties

  1. Ik vind de tweede zelf het mooist, komt ook wel door die sterretjes denk ik. Tof voor een feestje!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: