Jaclyn Hill volume 2 palette [Morphe]

Het Jaclyn Hill volume II palette was voor mij eerst een twijfelde omdat ik wat verhalen hoorde rondom deze palettes. Volgens mij voornamelijk de Vault. Maar wat ben ik nu blij dat ik het palette heb! Lees je mee?

 

Jaclyn Hill volume 2 palette

Het heeft even geduurd voordat het Jaclyn Hill volume II palette bij mij is aangekomen. Omdat ik in deze periode een aantal keer verhuisd ben tot de nieuwbouwwoning klaar is heeft het palette eerst een reis gemaakt naar mijn oude woning daarna teruggestuurd naar Morphe. Nog eens geprobeerd en nooit aangekomen en toen uiteindelijk alsnog terecht gekomen.

 

Jaclyn HillJaclyn Hill

 

Swatches

Watch out want ik heb maar liefst 5 rijen met swatches voor jullie! De eerste rij bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Certified, I’m in it, Love handles, Comfort zone, Perfectionist, Ride-or-diamonds en Thick skin. De tweede rij bevat al wat meer de kleurtjes waarom ik dit palette gekocht heb en bevat van boven naar beneden: No joke, Taliya, Feelin myself, Homebody, Grwm, Boujee en Drama queen. De komende drie rijen zijn mijn absolute favorieten uit dit palette en ook super goed gepigmenteerd! De derde rij bevat de kleuren: Lawed & awed, G-money, Positivi-tea, My man, Grateful, Heart on en Livin my best. De vierde rij bevat de kleuren A moment, Therapy sesh, Lolli mama, Tipsy girl, Empowered, Next en Dance party. De vijfde en laatste rij bevat de kleuren Stay true, Not my journey, Good place, Paolo, Oh hello, Crazy en Temptress.

 

Jaclyn HillJaclyn Hill Jaclyn Hill

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look wilde ik mij voornamelijk concentreren op de paarse/roze kleuren in het palette. Ik heb de kleuren Not my journey, Therapy sesh, Tipsy Girl, Lolli mama en I’m in it gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Not my journey, Tipsy girl, My man en I’m in it gebruikt. De kleuren zijn onwijs gemakkelijk om mee te werken en ook super goed gepigmenteerd. Sommige kleuren hebben wel wat fall out maar ik doe mijn foundation altijd achteraf dus dat vind ik nooit zo heel erg. Ik heb zeker nog een aantal leuke combinaties in mijn hoofd met dit palette welke op instagram voorbij zullen komen.

 

Jaclyn Hill Jaclyn Hill

 

Wat vinden jullie van het Jaclyn Hill volume 2 palette?

4 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.