Het is alweer mijn derde maar niet de laatste review van de samenwerking tussen Jake Jamie en Revolution Skincare. Even een reminder? Lees dan mijn eerste review terug met onder andere het watermeloen masker en mijn tweede review met onder andere het dragonfruit masker.

 

Toffee appel masker

Het nieuwe masker van Jake Jamie in samenwerking met Revolution skincare is een heerlijk verzorgend masker met onder andere een heerlijke appeltjes geur. Het masker bevat onder andere anti oxidanten, glycerine en appel extracten. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid wordt gevoed en gehydrateerd. Het masker is zoals gewend voor alle huidtypes en ook vegan!

 

jake jamiejake jamie

 

Gebruik en werking

Je gebruikt het masker op een vooraf gereinigde huid. Hierna breng je het masker aan met een kwast, ik gebruik hier zelf de Revolution double ended brush voor. Hierna laat je het masker minimaal 10 tot maximaal 15 minuten inwerken. Voordat je het masker geheel verwijderd masseer je het masker nog even kort in. Hierna kun je het masker grondig verwijderen met lauwwarm water. Voor het beste effect gebruik je het masker 1 – 2 keer per week.

Op het eerste aanblik vond ik het masker wat stroperig eruitzien en was ik bang dat het masker eraf zou druppelen. Eenmaal op de huid voelt het masker eigenlijk gewoon fijn aan. Na het verwijderen van mijn masker voelde mijn gezicht ook heerlijk zacht aan, dus eigenlijk precies wat ik ervan verwacht had.

 

 

Het masker is onder andere bij de Boozyshop te koop voor €8,95. Heb jij al een masker van deze samenwerking geprobeerd? Zo ja, welke? Zo nee, heb je er een op je wenslijstje staan?

5 Reacties

  1. Ik heb nog niet de maskers van Jake geprobeert, maar ze staan zeker op mijn wenslijstje!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: