Over de eerste samenwerking tussen Revolution en JakeJamie was ik meer dan tevreden. Vooral het watermeloen masker en de spray waren mijn favorieten. Toen ik de nieuwe producten dan ook weer zag wilde ik deze natuurlijk ook gelijk erbij hebben. De tweede samenwerking bestaat uit een dragon fruit masker, avocado masker en een fruitspray voor het gezicht.

 

JakeJamie Dragon fruit masker

Het JakeJamie Dragon fruit masker bevat een voedende formule van onder andere drakenfruit, kiwi extracten en cacao. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid lekker wordt verzorgd en gekalmeerd. Het masker is geschikt voor alle huidtypes en vooral wanneer je last hebt van irritaties op je huid! Het masker heeft een inwerktijd nodig van minimaal 10 tot maximaal 15 minuten. Hierna masseer je het masker nog ca 30 seconden in waarna je het grondig afspoelt.

 

Ik had het gevoel alsof ik stracciatella ijs op mijn gezicht had en kreeg er spontaan trek van. Het masker voelt wel echt super fijn zacht aan en ruikt ook lekker fris. Mijn huid ziet er achteraf lekker fris en kalm aan en gelukkig irriteert Harry (lees de puist op mijn kin die er al een week zit) achteraf niet. Wellicht is dit eindelijk het masker welke Harry verwijderd! Een paar dagen later lijkt het alsof Harry bijna verdwenen is, yah!!

 

JakeJamie JakeJamie

 

JakeJamie Avocado masker

Het Avocado masker is een verzorgend masker met een voedende formule bestaande uit onder andere avocado, cacao en zaadjes. De huid wordt door de substantie van het masker lichtjes gescrubd (en hierdoor worden dan weer dode huidcellen verwijderd). Een echte win win situatie dus! De maskers hebben een inwerktijd van minimaal 10 tot maximaal 15 minuten nodig. Hierna masseer je het masker nog zachtjes in en spoel je het grondig af!

 

Het enige waar ik Avocado in wil is in mijn gezichtsproducten, wat is dit een fijn masker zeg! Het masker rook niet alleen heerlijk maar voelde ook heerlijk, maar het belangrijkste is natuurlijk het effect van het masker en dat was ook zeker niet teleurstellend. Mijn huid voelde echt super zacht aan en had een soort vettig laagje erover gekregen (je krijgt er geen vette huid van, maar anders lastig uit te leggen wat ik bedoel)

 

JakeJamie JakeJamie

JakeJamie Fruity af gezichtspray

De vorige Tropical Quench spray is heerlijk gebruikt tijdens de hittegolf en gaf niet alleen een heerlijke verfrissen maar ook nog eens een heerlijke geur. Hierdoor was ik dan ook zeker benieuwd naar deze andere variant van de gezichtsspray. De geur van deze spray is echt super verfrissend en fruitig en geeft de huid een heerlijke en vooral snelle hydratatie. Ik bewaar beide sprays in de koelkast waardoor het nog eens extra verfrissend is!

 

JakeJamieJakeJamie

 

De producten zijn onder andere te koop bij de Boozyshop. De maskers kosten €8,95 per stuk en de spray kost €6,95. Alle producten uit deze lijn zijn Vegan & Cruelty free!!

 

Welke van deze producten spreekt jou het meest aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: